18 Octombrie 2012 publicat în Shopping 23 share-uri

Creatiile au combinat stilul edgy, cu elemente robotice, cu cel feminin, rezultand piese indraznete, dar cu un aer glam, intr-o balanta perfecta a stilurilor.

Comunicat de presa

Staccato, unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale de pantofi, a lansat la Paris Fashion Week colectia primavara/vara 2013 by Ground Zero, casa de moda londoneza a fratilor Eri&Philip Chu.

Designerii Staccato, in colaborare cu Ground Zero, au propus pentru noua colectie pantofi si clutch-uri avand ca tema centrala “She is electric!”. Creatiile au combinat stilul edgy, cu elemente robotice, cu cel feminin, rezultand piese indraznete, dar cu un aer glam, intr-o balanta perfecta a stilurilor. Prezentarea a avut loc pe 30 septembrie, in pavilionul Wagram, aflat pe Avenue de Wagram, Paris.

Colaborarea vine dupa un alt crossover de success al celor doua branduri: colectia toamna/iarna, denumita “Shoes to die for!”, inspirata de regalitatea britanica. Royal glamour si accentele metalice sunt cateva dintre highlight-urile colectiei care va fi disponibila din noiembrie si in magazinele din Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Cu un spirit contemporan si chic, STACCATO, creat in 1998 in capitala asiatica a modei, Hong Kong, reprezinta un stil de viata modern si elegant, fiind dedicat fashionistelor independente si increzatoare. Brandul propune intodeauna incaltaminte stylish, usor de accesorizat tinutelor diverse, adaptata celor mai variate dorinte.

Infiintat in 2003 de cei doi frati, Eri&Philip Chu, Ground Zero este definit de credinta acestora ca totul porneste de la zero, unde posibilitatile sunt nelimitate – „Zero could be everything”. In timp, Ground Zero si-a creat propriul stil, indraznet si unic, mai ales prin combinarea printurilor grafice cu taieturi asimetrice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri