27 Septembrie 2012 publicat în Shopping 7 share-uri

Frumoasa interpreta a hitului Love in the Air a demonstrat inca o data ca poate declansa sentimente de atractie irezistibila, in noua campanie pentru promovarea colectiei Moja Attitude.

Siella (Sanziana Negru) a pozat in tinutele de inspiratie pop, rock, punk si grunge ale brandului, intr-un decor industrial, din incinta unei foste fabrici, acum parasita.

Hainele din colectia Moja Attitude se adreseaza fetelor urbane si active. Colectia este una unitara, dar in acelasi timp gasesti piese vestimentare pentru toate gusturile. Asa cum ii spune si numele, sunt haine care iti impun o anume atitudine si care respecta tendintele actuale“, a declarat Siella.

Surprinsa in ipostaze provocatoare, de catre talentatul fotograf de moda Andreea Retinschi, Sanziana Negru a debordat de senzualitate, mister si atitudine, in ansamblurile vestimentare imaginate de catre stilistul Iulia Dumitru o felina enigmatica, in pantalonii creati dintr-o combinatie contrastanta de catifea delicata si piele dura si un top cu tranaparente si piele; o ispita sexy ratacita intr-un cartier periferic, in rochia din piele tip “lalea” sau intr-o rochie mini, cu un mix intrigant al cromaticii si texturilor; o diva rock, intr-o rochie din piele pe corp si valuri de voal plasate asimetric.

A fost o placere sa lucrez cu echipa care s-a ocupat de acest shooting. Andreea Retinschi este un fotograf care a reusit sa surprinda si sa redea exact atitudinea de care aveam nevoie. Este un concept dezvoltat frumos si sunt convinsa ca se va bucura de succes“, a spus vedeta.

Am lucrat cu o echipa minunata, intr-o fabrica abandonata, care la fiecare pas ne-a oferit o surpriza vizuala, cu elemente cromatice incantatoare, in ton cu influentele grunge ale colectiei . Sanziana a fost minunata si nu a avut nicio problema in a se catara pe teancuri de scaune sau a-si mentine echilibrul suspendata pe o scara de urgenta. In doar cateva ore am imortalizat 16 outfituri si ne-am si distrat”, declara Andreea Retinschi.

Elementul esential in jurul caruia a fost construita aceasta colectie este pielea, folosita de sine statatoare, in piese all-leather, sau in combinatii nebanuite de materiale - cu dantela, voal, catifea, tul, tricot sau jerse. Piesele din colectia Moja Attitude accentueaza toate aspectele feminitatii: senzualitate, mister, pretiozitate, imaginatie si le insufla putere, energie si atitudine. Mixul surprinzator de texturi, croielile indraznete, accesorizarea cu tinte si franjuri si gama cromatica ce pleaca de la argintiu rece si ciclamen aprins pana la tonuri inchise de verde, gri si negru, dau forma unor piese young-fresh, potrivite personalitatilor indraznete.

Iti recomandam sa rasfoiesti Galeria Foto de mai jos.

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri