Promotia este valabila in perioada 18 – 30 septembrie si include toate produsele din categoria footwear aflate la pret intreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promotii

Comunicat de presa

Reducerile cresc de la -20% la -50%, in functie de marimea grupului de prietene.

Mergand pe principiul „un lucru bun devine si mai bun daca poti sa-l imparti cu prietenii”, New Look lanseaza o noua provocare pentru aceasta toamna: promotia Shoe Madness. Unicitatea promotiei consta in faptul ca reducerile la incaltaminte cresc proportional cu numarul de prietene alaturi de care clienta vine in magazin. Astfel, un grup de 2 persoane va beneficia de o reducere de -20%, unul de 3 persoane de -30%, 4 persoane de -40%, iar pentru un grup de 5 sau mai multe persoane reducerea este de -50%. Reducerea se aplica individual, pentru perechile de incaltaminte achizitionate.

„Mecanismul este simplu: cu cat grupul de prietene este mai mare, cu atat reducerea creste. Odata produsele alese, membrele grupului trebuie sa se prezinte impreuna la casa, iar reducerea se va face pe loc, la perechea sau perechile de incaltaminte de pe bonul fiecareia”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Promotia Shoe Madness este valabila in toate magazinele New Look, in perioada 18-30 septembrie si include toate produsele din colectia footwear, aflate la pret intreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promotii.

Cate perechi de pantofi ar trebui sa aiba o femeie? Niciodata suficient de multe. O pereche de pantofi vine la pachet cu o anumita atitudine, stare de spirit si chiar personalitate. De aceea, pantofii sunt un cadou perfect pentru orice femeie. Prin urmare, promotia se adreseaza nu doar domnisoarelor si doamnelor, ci si barbatilor care vor sa-si surprinda placut partenerele”, a concluzionat Carmen Maruntelu.

Shoe Happy Shopping!

Vizualizati mai jos galeria foto a pantofilor!

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri