13 Septembrie 2012 publicat în Shopping 9 share-uri

Botinele, pantofii si cizmele pentru sezonul de toamna-iarna 2012/2012 aduc simplitatea impletita cu eleganta la un nou rang.

Comunicat de presa

Colectia ECCO din sezonul Toamna-Iarna 2012-2013 aduce noi valente designului scandinav, prin principiul de baza ”Stilul urmeaza functionalitatea”. Cu acest gand, designerii Ecco au creat colectia Toamna-Iarna 2012/2013 pentru acele femei care respira si traiesc in spiritul Nordului.

Botinele, pantofii si cizmele create de designerii Ecco pentru acest sezon duc simplitatea impletita cu eleganta la un nou rang. Designerii au creionat linii simple si au gandit tocuri si forme ale pantofilor care fac modelele atat de confortabile incat pot fi purtate intreaga zi. Colectia Ecco din sezonul Toamna-Iarna 2012/2013 reuneste trei trenduri pentru cele mai diferite dintre femei:

Aesthetic Being

Aesthetic Being abordeaza minimalismul clasic si simplitatea in stilul traditional scandinav, prin modele actuale, dar care poarta in acelasi timp influenta clasicului. Caracteristicile toamnei 2012 - ”old school”, impreuna cu o doza de stil masculin, care se impleteste natural cu liniile elegante - fac ca modelele liniei Aesthetic Being sa treaca cu usurinta proba timpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Nordic Breathing

Nordic Breathing se adreseaza femeilor indragostite iremediabil de lifestyle-ul si de designul scandinav: modele unice, create din materiale naturale de cea mai buna calitate, intre care pielea este material-vedeta. Culorile modelelor Nordic Breathing pastreaza si ele natura ca sursa de inspiratie.

Active Vibration

Active Vibrations este linia cu o usoara tenta sportiva a colectiei de toamna ECCO: modele de pantofi cu toc in linii functionale si curate, pentru maximum de confort.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri