6 Septembrie 2012 publicat în Shopping 10 share-uri

Brandul vestimentar Moja reinventeaza rochia de cocktail printr-o colectie capsula, ce cuprinde cinci modele de rochii elegante si nonconformiste.

Brandul vestimentar Moja reinventeaza rochia de cocktail printr-o colectie capsula, ce cuprinde cinci modele de rochii elegante si nonconformiste.

Piesele vestimentare din colectia Moja Cocktail respecta dress-code-ul cocktail, dar sunt upgradate cu elemente supradimensionate – volane fluide si structurate sau peplum, care le scot din tiparele clasicei rochii de cocktail si le plaseaza intr-o zona de high fashion.

Realizate din materiale delicate, satinate, in tonuri neutre de bej, negru sau in rosu aprins, aceste rochii ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate si reduc la minimum efortul accesorizarii. Platforme sau stiletto si o pereche de cercei sau un inel oversize sunt suficiente pentru a obtine un look de cocktail complet.

Moja.ro este un concept store online, destinat celor ce isi doresc sa fie in-line cu cele mai noi tendinte si cu cele mai indraznete idei, care ajung de la stadiul de schita, la colectie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri