16 August 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

In ultima vreme, din ce in ce mai multe vedete etaleaza bijuterii din materiale neconventionale. Daca piesele din aur, argint, diamante sau perle raman de rezistenta, o bratara din bumbac, de exemplu, va fi mereu un accesoriu inedit.

Comunicat de presa

In ultima vreme, din ce in ce mai multe vedete etaleaza bijuterii din materiale neconventionale. Daca piesele din aur, argint, diamante sau perle raman de rezistenta, o bratara din bumbac, de exemplu, va fi mereu un accesoriu inedit. Cu suflul lor tineresc, inspirate de dinamismul propriu segmentului de varsta caruia i se adreseaza (20-30 de ani), bratarile Manuel.Zed din bumbac sunt o alegere originala pentru orice tanar care are curajul sa iasa din tipare.

Bijuteriile din materiale textile au fost, pana nu demult, apanajul artizanatului, iar moda handmade s-a bucurat de un real succes in randul tinerilor. Iata acum un brand prestigios, Manuel.Zed, asociat, in primul rand, cu bijuteriile realizate din otel inoxidabil, cristale Swarovski sau pietre semipretioase, care a inclus intr-una dintre cele mai noi colectii ale sale, Bijoux, bratari din bumbac intr-o paleta cromatica vasta, simple sau cu strasuri, care se potrivesc la diverse tinute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

In prezent, bumbacul este fibra textila naturala cea mai folosita din lume, utilizarea ei cunoscand numeroase evolutii incepand din secolul al XIX-lea, datorita industrializarii. In vechiul Egipt si in vechea Indie, bumbacul se folosea de milenii. De fapt, tesaturile din bumbac au fost la moda in toate epocile.

Prima revolutie in industria bumbacului a avut loc in 1764, cand inventatorul englez James Hargreaves a construit prima masina de tesut industriala, cu mai multe fuse, cunoscuta sub numele Spinning Jenny, urmata de masina de tors si de razboiul de tesut automat, inventii care au contribuit la raspandirea tesaturilor din bumbac in lumea intreaga. Pe langa mult cautatul bumbac 100%, in voga este acum bumbacul bio, provenit din cateva culturi care nu folosesc organisme modificate genetic. In plus, datorita absentei produselor chimice, acest tip de bumbac este mult mai bine tolerat de piele.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Folosirea bumbacului in industria vestimentara s-a extins si la domenii conexe, precum cel al accesoriilor. Jucause si lejere, bratarile Manuel.Zed din bumbac sunt alegerea potrivita pentru accesorizarea unei tinute confortabile de vara, intr-o seara relaxata petrecuta in compania celor mai buni prieteni. La noi, bijuteriile Manuel.Zed se gasesc in magazinele You&Me.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri