9 August 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Negrul revine in actualitate, alaturi de violet, visiniu si rosu. Pastelurile continua sa fie la putere in cele mai tineresti tinute.

Comunicat de presa

Colectia Toamna Iarna 2012 Debenhams urmeaza 4 tendinte ce dau tonul pe catwalk si care ne inspira in compunerea noii garderobe. Materialele si texturile sunt alese cu grija, iar tonurile cromatice intunecate sunt preferatele noastre in sezonul rece.

Trendul militaresc

Inspirat din hainele militaresti, acest look revine in forta, pe marile podiumuri ale lumii defilandu-se in haine si jachete tip uniforma cu nasturi metalici, epoleti si captuseala dubla in dreptul pieptului. Parada sustinuta de Victoria Beckham a extins aceasta directie in zona rochiilor si sacourilor.

Rochia dreapta pe talie se imbogateste prin detalii militaresti subtile, butonii metalici proeminenti si epoletii plati. Se mizeaza pe negru si gri, dar si pe kaki inchis si accente intense de rosu. Daca te identifici cu acest stil, nu ai voie sa ratezi cele mai noi rochii, jachete si haine Julien Macdonald.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri