Apeland la imaginea bujorilor si trandafirilor, la tesaturi naturale ca matasea si vascoza, Doina a reusit sa contureze o colectie cu aer fragil, dar totusi indrazneata.

Comunicat de presa

Te-ai plictisit deja de piesele din colectiile de primavara-vara? Garderoba ta va deveni acum fabuloasa. De ce?

Moja a lansat o colectie capsula in colaborare cu Doina Ciobanu, muza fotografilor de streetstyle si bloggerita renumita de la www.thegoldendiamonds.com.

Pentru ca stilul Doinei este unul apreciat la nivel global, colectia Moja by Doina Ciobanu a fost dezvoltata de la elemente definitorii din garderoba bloggeritei – linii feminine, croiuri impecabile, imprimeuri si patternuri spectaculoase

.

Apeland la imaginea florilor sale preferate – bujori si trandafiri, la tesaturi naturale ca matasea si vascoza, Doina a reusit sa contureze alaturi de echipa de designeri de la moja o colectie cu aer fragil, dar totusi indrazneata.

Fiecare piesa o reprezinta pe tanara bruneta de 18 ani si transmite cateva din cele mai importante trasaturi ale sale - colorata, feminina, cool si totusi romantica, trasaturi pe care orice tinuta ar trebui sa le intruneasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Romantism rusesc, modernitate si eleganta

In nuante de crem, alb, bleu, galben si roz pastel cu accente de ciclamen, verde, produsele au linii curate, ample, accentueaza silueta, sunt versatile si usor de purtat si de adaptat oricarui moment al zilei.

Bluze chimono cu spate decoltat si fundite de piele naturala, rochii asimetrice sau fuste cu talia inalta, toate au imprimate amprenta romantismului rusesc si totodata aerul modern al acestui sezon.

Versatilitatea pieselor si variatiile de culoare permit ca acestea sa fie purtate de tinere si deopotriva de doamne, toate capatand un aer de nonsalanta eleganta.

Descopera acum colectia pe www.moja.ro si bucura-te de propunerile Doinei Ciobanu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri