5 Aprilie 2012 publicat în Shopping 3 share-uri

Descopera o colectie pe toate gusturile de tinute casual si office pentru primavara-vara 2012.

Comunicat de presa

La un an de la deschiderea primului magazin, Eponge Fashion Paris intampina primavara cu o colectie dedicata femeii moderne a carei viata se imparte intre intalnirile de afaceri si sedintele de la birou dar care nu vrea sa faca niciun compromis in defavoarea tendintelor modei.

Trench-ul, jachetele la 2 randuri de nasturi sau cele cu centura in talie vor da un aer sic si boem tinutelor formale de business iar Eponge Fashion Paris a mizat pentru acestea pe culorile pastelate dar si pe nuante de albastru, verde, galben si rosu.

Fustele clos si cele creion te vor ajuta sa-ti creezi o tinuta office ireprosabila si extrem de actuala, mai ales daca le combinicu o camasa fluida si un sacou cambrat.

Imprimeurile de inspiratie animala, nelipsite de pe marile podiumuri internationale se regasesc si in colectia Eponge Fashion Paris pentru sezonul cald 2012. Ele isi schimba insa culorile clasice cu nuante de albastru si verde. Tot in categoria imprimeuri hot, intra si motivele geometrice si cele tribale cu care au fost personalizate bluzele acestui sezon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Colectia se regaseste in magazinele Eponge Fashion Paris din:Cocor Store.

Va invitam sa vizualizati galeria foto de mai jos.

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri