29 Martie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Incepand din acest sezon, brand-ul englez Religion va putea fi gasit si in Romania, exclusiv prin magazinul Dimensione Danza (Baneasa Shopping City, etaj 1)

Comunicat de presa

Infiintat la inceputul anilor ’90, ca un brand de t-shirt-uripentruclub, Religion a ajuns in randul intai al brand-urilor de moda si a cucerit media de fashion datorita originalitatii printurilor inspirate din cultura strazii londoneze si internationale, designului inovator si decadent ce da un aer de rock star celor ce il poarta.

Lesne de inteles de ce brand-ul se numara acum pelista de must haves a celebritatilor precum Agyness Deyn, Kate Moss, Paris Hilton si Kylie Minogue.

Ramanand fidel caracterului deconstructivist si intunecat, colectia pentru primavara-vara 2012 de la Religion patrunde in patrimoniul Londrei de Est pentru a oferi o tenta avangardista garderobei tale de vara.

Formele sobre specifice epocilor trecute sunt echilibrate de piesele sumare de vara iar acest contrastesteaccentuat si detehnicile handmade inovatoare,care conferahainelor aceaelegantadecadenta pentru care este renumit Religion.

Pulovere si tricouri de un lux extrem de simplist, sunt personalizate cu mici gauri arse iar pantalonii scurti si sacourile tip tuxedo sunt accesorizate cu paiete mate care scot in evidenta tesatura pe care sunt aplicate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Printurile grafice remarcabile ilustreaza principalele influente regasite in colecţie. “Storming Raven”, imprimeul specific Religion estedesenat manual peforme simple de tricou, transformandu-le in item-urisofisticate.

Stropi de noroi murdaresc o jacheta de jacquardinocent, in timp ce imaginile de epoca sunt gravate pe bumbac foarte moale,reprezentand partea sumbra a povestii.

Prima colectie "Black Label", a adaugat pantaloni scurti si blazere largi ofertei existente. Jachetele sunt refacute din tesaturi racoroase de vara iar detaliile de craniu invioreaza tinuta.

O paleta monocromaticaechilibrata de tonuri estompate de ruginiu, albastru prespalat silavanda,defineste colectia pentru primavara-vara 2012 de la Religion.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri