15 Martie 2012 publicat în Shopping 9 share-uri

Colectia Murmur Primavara/Vara 2012 se lanseaza la inceputul lunii martie in propriul showroom si in magazinele din Bucuresti, avand ca punct de pornire 'The good wife's guide' publicat in presa americana a anilor '50.

Colectia Murmur Primavara/Vara 2012 se lanseaza la inceputul lunii martie in propriul showroom si in magazinele din Bucuresti, avand ca punct de pornire 'The good wife's guide' publicat in presa americana a anilor '50.

Andreea Badala si-a imaginat femeia perfecta din punctul de vedere al unui barbat. Femeia Murmur este seducatoare, dar supusa, frumoasa si discreta in public, dar mai frumoasa si uneori neimblanzita in privat.

Aceasta colectie a fost prezentata in cadrul targului Who’s Next Paris in Septembrie 2011. Prin ea Murmur se pozitioneaza clar pe nisa care face legatura intre pret-a-porter si accesoriu erotic si de asemenea pe piata internationala. Colectia intitulata sugestiv „The Good Wife” e deja prezenta in magazine din Paris, Lyon, Amsterdam, Londra si Beirut.

Colectia debuteaza in forta cu imprimeuri si culori fondante. Bulinele imprimate se transforma in perforatii sau gravuri pe piele. Formele rotunde au diverse proportii si completeaza sau pun in evidenta formele corpului feminin. Cupele de sutien de inspiratie retro, realizate manual intr-un mix de tehnici traditionale si industriale, sunt incorporate in rochii care inchid corpul prin siraguri nesfarsite de baba-mos sau snururi elastice care pot strange corpul ca un bondage.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pastrata ca o caracteristica a brandului, formele stilizate inspirate din lenjeria retro, se regasesc acum si intr-o noua directie: accesoriile. Acestea sunt harnasamente de bust, portjartiere din piele, curele-portjartier sau harnasamente complexe din benzi elastice si piele. Au fost concepute pentru a fi purtate peste haine sau direct peste piele, ca un accesoriu erotic, venind sa completeze linia dintre femeia cuminte, supusa si femeia care se transforma in momentele de intimitate intr-o fantezie plina de mister.

Pentru cea de-a treia colectie, Murmur realizeaza prima campanie de imagine, fotografiata de Ionut Staicu. Realizata intr-un spatiu cu puternice valente casnice, femeia Murmur e surprinsa intr-un moment de reverie, in care actiunea casnica este un ritual care curge in acelasi pas cu gandurile ei.

Citat extras din 'A good wife’s guide '

Sa ai masa gata, fa-ti planul dinainte chiar cu o seara, pentru a avea o masa delicioasa gata la timp pentru intoarcerea lui.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Pregateste-te, aloca-ti 15 minute de relaxare ca sa fii odihnita cand ajunge. Fii un pic mai interesanta pentru el.

Intampina-l cu un zambet cald si arata sinceritate in dorinta ta de a-l face fericit. Asculta-l atunci cand ajunge.

Fa-l sa fie confortabil, pune-l sa se intinda pe un scaun sau in dormitor, pregateste-i o bautura rece sau calda.

Aranjaza-i pernele si ofera-te sa ii scoti pantofii. Vobeste pe un ton cald si placut.

El este stapanul casei si va exercita mereu vointa lui, cu corectitudine si veridicitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri