2 Februarie 2012 publicat în Shopping 29 share-uri

Creatoarea de incaltaminte Mihaela Glavan isi lanseaza noua colectie de sandale si pantofi pentru sezonul Primavara/Vara 2012. Creatoarea romana propune un design sofisticat si feminin, deci in acest fel, pasii nostri vor fi presarati de multa magie in sezonul ce va urma.

Sursa: Envy.ro

Creatoarea de incaltaminte Mihaela Glavan isi lanseaza noua colectie de sandale si pantofi pentru sezonul Primavara/Vara 2012. Creatoarea romana propune un design sofisticat si feminin, deci in acest fel, pasii nostri vor fi presarati de multa magie in sezonul ce va urma. Pana atunci, sa admiram creatiile Mihaelei Glavan. Culorile predominante sunt cele ivorii, dar si kaki deschis sau nude, incaltamintea fiind accesorizata cu accente metalice elegante sau decupaje din piele. De exemplu, acest detaliu original si de efect - virgulite metalice care decoreaza un pantof frumos lucrat, din piele maro si roz:

Incaltamintea cu toc sau cu platforma respecta un concept unitar, dar in acelasi timp se potriveste unor personalitati diferite si de asemenea, unor tinute variate.

Prezentandu-ne aceasta colectie, Mihaela Glavan ne face sa visam deja la frumusetea zilelor din anotimpul cald.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Design de Mihaela Glavan, Colectie Primavara/Vara 2012

Design de Mihaela Glavan, Colectie Primavara/Vara 2012

Design de Mihaela Glavan, Colectie Primavara/Vara 2012

Design de Mihaela Glavan, Colectie Primavara/Vara 2012

SURSA: Envy.ro, Fashion Guide

Galerie FOTO: Mihaela Glavan, Colectie Primavara/Vara 2012

Iti recomandam pe Envy si urmatoarele articole:

O noua victorie pentru plinute!

Colectia Wilhelmina Arz Primavara/Vara 2012

2012 Hair-style trends. Coafuri si tunsori la moda pentru 2012


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri