Editura Herald ne propune o metoda terapeutica inedita cu ajutorul unei noi aparitii editoriale - "Terapia prin Flori". Terapia originala cu remedii florale Bach se bazeaza pe descoperirile medicului si filozofului englez Edward Bach care, inspirat fiind, intr-un moment dificil al vietii sale, intelege legatura intre corpul si spiritul uman.

Amalia Rosu Laurentiu practiciana in respiratie constienta si decodaj emotional (Rebirth) si de asemenea consiliera in Esente florale Bach ne explica in ce consta aceasta terapie:

Conceptul care sta la baza remediilor florale Bach

Dr. Bach pleaca de la premiza ca toate bolile care afecteaza organismul uman au ca origine dezechilibre sufletesti si /sau spirituale. Aceste dezechilibre din plan subtil-energetic provin, dupa el, de la felul eronat al omului modern de a vedea si intelege lucrurile si evenimentele care-l inconjoara, ceea ce aduce cu sine tot felul de stari si comportamente negative: culpabilitate, autodistrugere, invalidare, absenta perspectivelor, neincredere in viitor.

Dr. Bach a identificat si studiat treizeci si opt de stari sufletesti susceptibile sa genereze dezechilibre mai mult sau mai putin grave fiintei umane, cu consecinte asupra starii de sanatate. Este interesant de observat faptul ca acestea se regasesc in egala masura la toate popoarele globului (cu mici diferente), fara deosebire de cultura, religie sau altele. S-ar putea spune ca Edward Bach a identificat acele trasaturi apartinand constiintei umane colective.

Aceste abateri de la starea de armonie (virusi subtili) cu efecte distructive la nivel energetic blocheaza accesul intuitiv la "ghidul interior", slabesc sistemul imunitar si, actionand succesiv pe toate planurile, fac posibila aparitia bolilor de tot felul: psihice sau fizice sau impiedica vindecarea bolilor deja existente.
Terapia avand la baza remediile florale Bach isi propune sa restabileasca echilibrul psihic al subiectului, eliminandu-i gandurile inconstiente negative distructive pentru fiinta sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Împreună în arte și simțiri

Terapia cu remediile florale Bach este o terapie dinamica punand in actiune fortele de autovindecare pe care fiinta umana le poseda in mod nativ prin reconectare la "ghidul interior" care stie si poate sa actioneze pentru armonizarea si echilibrarea globala.


Cele 38 de esente florale ale Dr. Edward Bach

Este vorba despre flori sau arbori care cresc in salbaticie iar modul de preparare este asemanator cu cel al produselor homeopatice de dilutie inalta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri