Sensiblu lanseaza o campanie anti-fumat, oferind pacientilor sai consiliere specializata. Conform unui studiu cantitativ, realizat in iunie 2007, 89% dintre fumatori doresc sa se lase de fumat.
Sensiblu lanseaza o campanie anti-fumat, oferind pacientilor sai consiliere specializata. Conform unui studiu cantitativ, realizat in iunie 2007, 89% dintre fumatori doresc sa se lase de fumat, iar principalul motiv al tentativelor esuate este lipsa de ajutor
Romanii sunt pe primul loc in Europa Centrala si de Est in ceea ce priveste numarul incercarilor esuate de a se lasa de fumat. Motivul acestor tentative il constituie cel mai frecvent lipsa de ajutor competent.
Primul pas pe care il poate face un fumator care doreste sa renunte la acest viciu este sa vina in farmaciile Sensiblu in perioada februarie-martie pentru a beneficia de consiliere si de preturile speciale ale produselor Nicorette, plasturi si guma de mestecat. Farmacistii Sensiblu din toata tara au participat la traininguri specializate in vederea unei consilieri profesioniste a fumatorilor.
“In Romania sunt in jur de 6 milioane de fumatori, dintre care foarte multi au incercat de cateva ori sa se lase de fumat dar au esuat. Pentru acestia am pregatit preturi speciale la produsele adjuvante in terapia pentru renuntarea la fumat si am investit in pregatirea farmacistilor pentru a oferi cele mai bune sfaturi,” spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.
Campania “Lasa-te de fumat! Sensiblu te ajuta!” s-a lansat pe 25 ianuarie, in toate cele 216 farmacii din tara si se va desfasura pana in luna martie. Aceasta face parte dintr-o serie de actiuni care sub indemnul “Renaste-te!”, vor veni in ajutorul pacientilor, farmacistii oferind sfaturi si consiliere profesionista pentru un stil de viata sanatos.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri