Totul despre cea mai populara dieta de slabire a momentului...

Consumerismul ne curge prin vene. Trei sferturi din lucrurile pe care le-am cumparat si le folosim aproape zilnic ne sunt inutile. Dupa ce ne echipam cu doua sifoniere de haine si ne facem toate poftele din punct de vedere culinar (asta mai ales de sarbatori), ne asezam frumusel in fata oglinzii si ne vaitam ca blugii nu ne mai incap si sacoul nu mai vine bine pe noi. Ce e de facut atunci? Sigur, prima idee e sa ne asezam pe canapea cu o inghetata si sa ne plangem de mila. Dar pentru ca acum suntem femei moderne, pe picioarele lor, chiar mai puternice decat barbatii, ne gandim ca trebuie sa actionam rapid si sigur. Prima si cea mai simpla solutie care ii vine in cap unei femei in aceasta situatie este o dieta drastica, dar care o poate scapa usor de kilogramele in plus.

Sa ne infometam nu e bine. Sa slabim prea repede nu e bine. Sa nu facem sport deloc nu e bine. Sa mancam dupa 6 nu e bine. Sa cautam retete de slabit pe internet nu e bine (pentru ca fiecare are alt tip de organism si nu avem de unde sa stim ce ni se potriveste). Sa luam pastile de slabit nu e bine. Auzim de la prietene de tot soiul de diete care lor le-au mers si cand le tinem ramanem dezamagite. Sa incercam si ce apare mai nou? Uite, dieta asta de 17 zile, de exemplu? Functioneaza? E ok pentru organism? Dr. Phil zice ca da… Mary Hartley, director de nutritie la Calorie Count spune ca nu exista nicio dovada stiintifica in favoarea eficacitatii prelucrarii ciclice a caloriilor si al efectului acesteia asupra metabolismului.

In ce consta Dieta de 17 zile?

Desi intotdeauna parerile sunt impartite, la fel sunt si rezultatele. Haideti sa descoperim impreuna in ce consta Dieta de 17 zile.

In primul rand, este alcatuita numai din alimente sanatoase, deci este echilibrata si nutritiva. Elementele cheie sunt carnea slaba, legumele, fructele si cerealele integrale. Daca o urmezi “ca la carte” zilnic, o sa ai parte de o nutritie echilibrata.

Un alt lucru care iti usureaza dieta este faptul ca nu ai calorii de numarat, alimente speciale de cumparat, schimbari de facut si… nu e deloc complicata! Factorii determinanti pentru a o urma sunt deci – sanatoasa si simpla.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri