13 Ianuarie 2011 publicat în Sanatate 34 share-uri

Pentru cei care nu reusesc sa se organizeze si ajung sa manance in oras, avem cateva sfaturi sanatoase, ajutatoare:

Pentru ca lucrurile mari se construiesc cu pasi mici, la fel ne recapatam silueta si sanatatea. In locul dietelor rapide cu rezultate limitate in tmp putem opta pentru mici schimbari ale stilului de viata, dar care au efecte pe termen lung in viata noastra si... toate sunt efecte pozitive, fara a ne perturba sanatatea.

Da, sanatatea este unul din cele mai de pret lucrurui de care trebuie sa avem grija, pentru ca fara ea nu mai exista nici randament, nici multe bucurii, nici stare de bine si... uneori nici chiar viata.

Timpul este acelasi in zilele noastre ca si in alte vremuri, diferite ne sunt insa alegerile. Daca in alte vremuri oamenii mancau din curtea lor sau propria productie, astazi magazinele si restaurantele sunt peste tot. Chiar si asa insa, putem face inca alegeri corecte, in ciuda modificarii genetice a unor alimente. Aceste alegeri mici pot constitui o trambulina spre o viata mai buna.

Insa pentru cei care nu reusesc sa se organizeze si ajung sa manance in oras, avem cateva sfaturi macar ajutatoare, daca nu chiar sanatoase:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

- Indiferent de ora la care trebuie sa ajungeti la serviciu sau la alte activitati, nu plecati de acasa nemanacati (mancare sanatos facuta, fie ea si doar o salata). Daca incepeti munca dimineata, nu plecati de acasa pana nu ati luat micul dejun, iar acesta trebuie constituit din: un bol mic de cereale integrale (din acelea pisate sau musli) cu lapte, o ceasca de cafea (nu este obligatorie), doua felii de branza si cateva linguri de iaurt. Puteti adauga si o banana daca apetitul va permite.

- Daca nu ati apucat sa luati micul dejun, se recomanda fainoase si branzeturi dupa cum apucati: cativa covrigi, un baton de paine integrala cu un iaurt sau un sandwich daca l-ati pregatit deja de acasa pentru drum. Nu se recomanda patiserie.

- Inlocuiti mancarea prajita cu mancare la cuptor: cartofi prajiti cu cartofi natur sau la cuptor, carne prajita cu carne la gratar etc;

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe

- Inlocuiti carnea de porc cu cea de pui, peste sau curcan;

- Inlocuiti mezelurile cu branzeturi sau legume (ciuperci de exemplu);

- Inlocuiti maioneza cu mustar sau iaurt, dupa cum se potriveste;

- Inlocuiti smantana cu iaurt;

- Inlocuiti bauturile racoritoare, sucurile, cele energizante doar cu apa plata sau ceai;

- Inlocuiti zaharul cu mierea;


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri