Mentine-ti tonusul fizic si psihic pentru a face fata provocarilor cotidiene!

Combinatia unica de vitamine, minerale si ceai din Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde raspunde nevoilor complexe ale zilelor noastre, care implica tot mai multe activitati.

Cele 26 vitamine si minerale asigura o functionare normala a organismului, intaresc imunitatea si au rol revitalizant, iar extractul de ceai verde neutralizeaza radicalii liberi, are un puternic efect antioxidant si detoxifiant si accelereaza metabolismul (arderea grasimilor).

Astfel, prin combinatia sa unica, Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde ajuta la mentinerea tonusului fizic si psihic, oferindu-ti toata energia necesara pentru a face fata provocarilor cotidiene. In acelasi timp, prin extractul de ceai verde te ajuta sa iti mentii silueta si sa lupti impotriva semnelor trecerii timpului.

Pentru a avea si mai multa energie si a te mentine in forma, incepand cu luna mai poti beneficia de oferta 1+1 Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde, disponibila acum in farmacii la pretul recomandat de 17,5 RON.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde este primul complex de vitamine si minerale din Romania cu continut de extract de ceai verde, ajutand astfel atat la intarirea organismului cat si la purificarea lui.

comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri