Sanii unei femei exprima feminitate, indiferent de marimea acestora, un decolteu frumos o face sa para tanara, sa aiba sex-appel. Exercitiile indicate pentru tonifierea si ridicarea sanilor pot avea rezultate daca le efectuati regulat si pe o perioada indelungata. Vom vorbi despre cateva exercitii Tae Bo pentru ridicarea sanilor.

Sanii unei femei exprima feminitate, indiferent de marimea acestora, un decolteu frumos o face sa para tanara, sa aiba sex-appel. De aceea tonifierea sanilor este importanta pentru imagine si nu ma refer doar la cea publica, ci si la cea intima, destul de importanta pentru fiecare femeie.

Exercitii indicate pentru tonifierea si ridicarea sanilor pot avea rezultate daca le efectuati regulat si pe o perioada indelungata. Astazi vom vorbi despre cateva exercitii tae Bo pentru ridicarea sanilor.

Trebuie sa stiti ca sanii sunt ancorati la cutia toracica acoperita la acest nivel de muschii pectorali (mari si mici) prin nistre tracturi ce pornesc imediat din zona subcutanata a sanilor, strabat glanda ammara si se insera la nivelul cutiei toracice. Prin lipsa de activitate a pectoralilor si prin purtarea sutienelor care ridica mult sanii tinicitatea acestor tracturi scade, astfel sanii se lasa.

Exercitii Tae Bo pentru frumusetea sanilor

Inainte de toate trebuie sa facem o usoara incalzire. In ciuda aparetntelor, exercitiile tae Bo nu sunt deloc usor de efectuat! Pentru incalzire este recomandat sa alergati pe loc, cu genunchii la piept, timp de 5 minute. Si inca ceva: laegeti un playlist cu muzica ritmata, tonica, vesela, acea muzica ce va instiga la miscare si va induce o stare vesela.

1. Miscari de incalzire a bratelor si articulatiilor umerilor. Se intind bratele si se rotesc spre fata cat mai amplu si din ce in ce mai repede facand 30 astfel de rotiri, apoi se rotesc spre spate, tot 30 de repetari. Mai apoi se ridica o mana si trageti de ea in spate simultan cu mana de jos care este tot intinsa pe langa corp si trage tot in spate, cat puteti de mult. Faceti 40 de repetari.

Ultimul exercitiu de incalzire: intindeti bratele lateral ca si cum ati forma o cruce, apoi trageti in spate palmele (mentinand bratele la nivelul umerilor) - facti asta de 2 ori, ca mai apoi sa indoiti mainile si sa trageti de 2 ori cat mai in spate coatele. Alternati de 30 de ori exercitiul.

2. Stati in picioare cu plantele (labele picioarelor) departate. Veti avea nevoie de o gantera mai grea, intre 3 si 7 kg (dupa posibilitatile musculare). Prindeti gantera cu ambele maini si duceti bratele pe langa cap cat mai in spate (acestea nu sunt indoite). Trageti apoi bratele incet in fata pana la nivelul bustului, astfel incat sa numarati 10 secunde. Stati cu mainile in fata timp de 2 sec. Apoi le duceti din nou in spate cat numarati pana la 10. Ramaneti cu mainile in spate 2 sec.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri