Corpul femeii este mai delicat si mai sensibil, el suferind totodata o multitudine de interventii cosmetice. Insa femeia ar trebui sa cunoasca cateva adevaruri despre corpul ei.

Fizicul ascunde mute caracteristici ale unei persoane, ii poate da de gol stilul de viata, ingrijirea, existenta sau nu a unui program de miscare, sexualitatea, formele fetei “vorbesc” despre cat rade si cat sta incruntata o persoana, despre degajare si lista poate continua.

Corpul femeii este mai delicat si mai sensibil, el suferind totodata o multitudine de interventii cosmetice. Insa femeia ar trebui sa cunoasca cateva adevaruri despre corpul ei.

Marimea sanilor

Barbatii sunt atrasi de sanii foarte mari in special din cauza mediatizarii, insa formele care exprima sanatatea sunt cele usor rotunde, dar proportionate. Involuntar, subconstient, barbatii sunt de fapt atrasi de femeile slabute,dar cu forme rotunde, cu coapse pronuntate, caci acest tip de corp exprima fertilitatea si genetic suntem programati ca sexualitatea noastra sa fie strans legata de fertilitate. Instinctual, inca de la stramosii nostri, barbatii isi alegeau partenerele astfel incat sa existe siguranta fertilizarii. Sanii foarte mari (hipertrofia mamara) nu reprezinta un caz prea fericit pentru femei, avand riscul unor patologii mamare. In schim sanii mici (care adesea au aceste dimensiuni fiindca poasesoarele sunt slabe si nu prezinta tesut adipos in glanda mamara) nu prezinta riscuri patologie.

Femeia poate ramane insarcinata daca intretine relatii sexuale neprotejate la menstruatie

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Mitul ca la menstruatie nu ramai insarcinata a dus de fapt la multe... sarcini! Strict anatomic si fiziologic in timpul menstruatiei nu ar trebui sa ramai insarcinata fiindca ovulatia s-a produs, ovulul s-a eliminat iar uterul nu este inca pregatit de nidatie. Insa spermiile traiesc in interiorul organelor genitale feminine mai multe zile. Astfel ca uneori femeia poate avea ovulatie spontana, mai devreme decat cea fireasca ciclului menstrual si in felul acesta poate ramane insarcinata.

Himenul... ca un sigiliu

Multe femei cred ca himenul este o membrana impermeabila care se gaseste la baza vaginului. In esenta himenul prezinta una sau mai multe gauri, pe acolo scurgandu-se sangele menstrual. Daca himenul nu prezinta respectivele perforatii, atunci menarha va fi o urgenta pentru micuta fata, caci sangele menstrual nu se poate scurge si himenl va fi perforat de medic.

Dupa menopauza femeia nu mai are aceleasi senzatii sexuale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri