Specialist ortodont a explicat prin ce proceduri putem dobândi un zâmbet de care să fim mândri sau, dacă îl avem, cum să îl păstrăm cât mai multă vreme.

8. Evitarea medicamentelor care colorează dinții

În măsura în care este posibil, pentru a nu afecta sănătatea generală, este indicat să evităm unele antihistaminice, antipsihotice, antihipertensive, medicamente cu fier.

Așadar, indiferent de metoda aleasă, albirea dinților nu este permanentă. Persoanele care își expun dinții la alimente și băuturi care provoacă pete pot vedea că albul începe să se estompeze în doar o lună. Cei care evită alimentele și băuturile ce pot păta vor aștepta un an înainte de a face un alt tratament de albire. Gradul de albire va varia de la individ la individ în funcție de starea dinților, de nivelul de colorare și de tipul de procedura de albire folosită.

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie şi ortopedie dento-facială, a absolvit în urmă cu 18 ani Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Facultatea de Stomatologie, completându-şi studiile cu o perioadă de 3 ani de specializare în ortodonţie şi ortopedie dento-facială. Dorinţa de continuă dezvoltare personală a determinat participarea constantă la cursuri de specializare în ţară şi în străinătate, precum şi înfiinţarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT. Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri