6 Iulie 2018 publicat în Sanatate 502 share-uri

Grupa 0 a reprezentat prima grupă de sânge pe care au avut-o strămoșii noștri. Ei erau vânători vicleni și luptători neînfricați, iar urmașii lor moștenesc aceste trăsături.

Stilul de viață recomandat pentru oamenii cu Grupa 0

Totuși, obiceiurile nesănătoase, nivelurile ridicate de stres, dieta sărăcăcioasă, lipsa exercițiului fizic, îi fac pe cei cu Grupa 0 să fie mult mai senibili la efecte metabolice adverse cum ar fi activitatea reduse a glandei troide și obezitate.

Sub stres, ei pot deveni furioși, anxioși, hiperactivi și impulsivi. Stresul poate fi cauzat și de o hiperactivitate și furie excesivă. Oamenii cu această tipologie sangvină sunt predispuși la anumite boli cum ar fi ulcerele și disfuncțiile tiroidei. Ei au un nivel ridicat de acid stomacal spre deosebire de alte tipologii sangvine, ceea ce poate duce la boli de stomac.

De asemenea, cei care au Grupa sanguină 0, pot avea niveluri scăzute ale hormonului tiroidian și ale unui chimical denumit iodină, care are rolul de a regula hormonii tiroidei. De aceea există atât de multe efecte ca obezitatea, retenția de fluide și oboseala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Foto: Shutterstock/ Ronald Rampsch

Recomandări de stil de viață pentru persoanle cu Grupa sanguină 0

Consuma toate mesele, chiar și gustări, stând la masă. Fii relaxat și mestecă încet. Pentru tine, este bine să eviți alcoolul și cafeina. Cafeina poate să fie în mod particular periculoasă din cauză că stimulează adrenalina care este deja ridicată la oamenii cu această tipologie sangvină.

Ca să îți relaxezi tot corpul, să faci exerciții fizice este critic. Cei cu grupa sanguină A0 au nevoie să fie activi din punct de vedere mai mult decât orice altă grupă de sânge, pentru a reuși să își mențină stabilitatea emoțională și fizică.

Pentru a-ți reacțiile impulsive ai nevoie să îți setezi obiective clare pe care să le respecți și de asemenea, te poate ajuta să îți planifici totul din timp.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Dacă te simți obosit, te poți simți depresiv, ești mult mai vulnerabil la comportamente distructive, inclusiv impulsivitatea, căutând satisfacții în pariuri sau activități care implică riscul. Când ești sub stres, este bine să eviți să iei decizii importante și să cheltuiești bani.

Tu ce grupă sanguină ai?

Idee de articol via truththeory.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri