Pentru a combate neajunsurile sezonului cald, iată 5 sfaturi adaptate vremurilor moderne care ne pot ajuta să menținem tonusul și energia ridicate.

Vara poate să fie o sursă de bucurie dar, de cealaltă parte, poate fi și o sursă de stres din cauza căldurii excesive. Pentru a combate neajunsurile sezonului cald, profesoara de yoga Dana Ţupa consideră că 5 sfaturi adaptate vremurilor moderne ne pot ajuta să menținem tonusul și energia ridicate, aspect care se va răsfrânge pozitiv și asupra relațiilor pe care le avem cu persoanele din jurul nostru.

Fă dușuri reci!

“Dușul rece este o practică de vară care te ajută să rămai calm și prietenos cu tine și cu ceilalți. Fă-ți o favoare si dă toate dispozitivele electronice pe silent. Folosește un ulei blând alcătuit din nucă de cocos și uleiuri esențiale de trandafir și lemn de santal sau de geraniu. Ridică picioarele în sus pe perete timp de 10-25 minute, iar mai apoi fă un duș rece. Efectele vor fi uimitoare, iar corpul tău va fi pregătit pentru a începe cu bine o zi toridă de vară”, explică Dana Țupa, fondatoarea Purna Yoga Academy – şcoală de yoga din România acreditată de Yoga Alliance International din Statele Unite. (Foto int: Poznyakov /Shutterstock)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Caria dentară – ce este și cum se tratează

Bucură-te de existența ta!

”Mulți consideră că scopul principal în viața este să oferim celor din jur din bunăstarea noastră, lucru adevărat, dar totuși inexact. Ca să putem oferi din bucuria și din efervesecența noastră, trebuie să avem acele resurse interioare pe care să le oferim și le putem avea doar cultivându-le zi de zi. Prin yoga, într-adevăr, adăugăm zilnic câte o cărămidă la bunăstarea noastră interioară. După cursurile de yoga, odată ce ne-am încărcat ființa cu energii pozitive, vindecătoare, le putem împărți cu cei din jur”, declară profesoara de yoga.

Relaxează-te mai mult!

“Dacă ești din categoria persoanelor competitive, caracterizate de determinare și ambiție, cu siguranță că provocarea căldurii rămâne în topul listei de vară. Din punct de vedere energetic, persoanelor care aparțin acestei categorii, li se recomandă să-și creeze mai mult spațiu în programul cotidian, să se bucure mai mult de momente de relaxare și să se concentreze pe armonia persoanei lor, ca punct de plecare într-o relație socială sau personală echilibrată”, este de părere specialistul.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri