28 Mai 2018 publicat în Sanatate 6 share-uri

Aproape un sfert dintre români asociază durerile în piept cu un atac de cord, iar aproape 60% se tratează cu analgezice și antibiotice atunci când au dureri dentare, arata un sondaj efectuat de Docbook, prima aplicație de programări online la medic.

“Docbook este prima și, momentan, singura aplicație de programări online la medic, sincronizată cu softurile tuturor clinicilor medicale testate, indiferent dacă acestea sunt din București sau din țară. Misiunea noastră este să facilităm accesul pacienților la medici și această campanie de informare face parte din ea. Scopul propus este de a contura o imagine de ansamblu asupra comportamentului românilor față de tratamentul unor afecțiuni comune, dar și asupra modului în care aceștia acționează la apariția unor simptome, mai mult sau mai puțin comune”, a mai precizat Cristian Barbu, fondator Docbook.

Sondajul Docbook a fost realizat online, în perioada 1-20 mai 2018. Au răspuns 578 de persoane, din mediul urban, în majoritate femei.

Foto: Lunatta /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri