Presedintele Academiei Mondiale de Neurochirugie: Tumorile Cerebrale - cum le depistam si cum le tratam in 2017!

Sansele de reusita pentru operatiile pe creier pot fi de 99 la suta cu tehnologia actuala!

“Tehnologia GammaKnife este destinata tratarii tumorilor cerebrale maligne, dar putem aborda cu succes si metastaze cerebrale date de alte tipuri de cancer. De asemenea, GammaKnife ne da posibilitatea sa tratam pacienti cu tumori cerebrale benigne (meningioame sau adenoame de glanda pituitara) sau afectiuni cerebrovasculare prin administrarea radiatiilor intr-o singura zi, fara perioade lungi de spitalizare sau interventii indelungate”, completeaza prof. dr. Ufuk Abacioglu, specialist in radioterapie in cel mai nou spital Acibadem, Altunizade.

Prima operatie de extirpare a unei tumori cerebrale a avut loc in 1890. Daca acum un secol, rata de deces dupa o astfel de interventie era de 50 la suta, astazi, ea s-a redus spectaculos la un singur procent.

Foto homepage: ESB Professional /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri