Durerea din zona glandei tiroide, modificarile vocii si nodulii tiroidieni care apar sub varsta de 20 de ani sunt simptome care trebuie semnalate medicului pentru ca pot anunta un cancer tiroidian.

“Sfatul meu este sa protejati cu atentie sanatatea uneia dintre cele mai importante glande din corp, tiroida! Prin secretia sa de hormoni, aceasta regleaza functionarea intregului organism. De aceea, echipele de medici abordeaza orice afectiune a tiroidei prin cele mai moderne tehnici. Biopsia intraoperatorie, interventia chirurgicala facuta de cei mai buni experti si spitalizarea in centre de top contribuie substantial la vindecarea cancerului tiroidian”, declara prof dr. Tamer Karsidag, expert ACIBADEM in tratarea cancerului tiroidian.

Concluzia: Includeti investigatiile tiroidiene in programul anual de evaluare a sanatatii. Si apelati la cei mai buni experti atunci cand trebuie sa recurgeti la un tratament pentru cea mai importanta glanda din corp. Doar asa aveti sanse maxime de vindecare pe termen lung a oricarei afectiuni tiroidiene, benigne sau maligne!

Foto homepage: Andrey_Popov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri