Pentru persoanele care au slabit mult intr-un timp relativ rapid sau in cazul celor unde celulita s-a depus si la nivelul bratelor iar dieta si fitness-ul nu au dat rezultate in timp util medicii esteticieni recomanda chirurgia estetica, mai exact lifting-ul pentru membrele superioare sau brahioplastia.

Chiar daca atunci cand vorbim de frumusete primul lucru care ne vine in minte este silueta la nivelul taliei, totusi aceasta se reflecta la nivelul intregului organism. Este adevarat ca frumusetea are printre caracteristicile sale si talia subtire, insa trebuie inteles ca nu doar talia si picioarele trebuie sa fie suple.

Gatul, “gusa”, fata trebuie sa fie lipsite de depozite adipoase excesive pentru a nu arata umflate sau ridate, insa daca tot vorbim de silueta trebuie sa ne orpim si asupra unor segmente corporale mai rar luate in considerare: bratele.

De multe ori, chiar daca am reusit sa avem si sa ne mentinem o silueta la nivelul taliei si picioarelor de invidiat si tehnicile cosmetice ne mentin tenul mereu tanar si fara riduri, totusi bratele ne pot trada nu doar varsta, ci si modul de viata, caci forme ale bratelor nu prea frumoase sunt prezente la femei de toate varstele, chiar si adolescente sau copile.

Lifting pentru membrele superioare

Pentru persoanele care au slabit mult intr-un timp relativ rapid sau in cazul celor unde celulita s-a depus si la nivelul bratelor iar dieta si fitness-ul nu au dat rezultate in timp util medicii esteticieni recomanda chirurgia estetica, mai exact lifting-ul pentru membrele superioare sau brahioplastia.

Aceasta tehnica este indicata oricarei persoane care doreste sa redea conturul natural bratelor, sa elimine surplusul de piele care atarna adesea in dreptul tricepsului brahial (partea poasterioara a bratului) si sa elimine celulita sau surplusul adipos.

Ce este brahioplasita?

Brahioplastia este o interventie chirurgicala ce are ca scop indepartarea tegumentului si a tesutului adipos in exces de la nivelul bratului, redand forma fireasca a mainii (cu curburile fiziologice).

Brahioplastia se efectueaza sub anestezie generala superficiala si consta intr-o incizie pe partea mediala a bratului (cea interioara, dinstpre trunchi) prin care se realizeaza taierea surplusului de piele si eliminarea surplusului de tesut adipos. Daca surplusul de piele nu este foarte mare se poate face doar liposuctie. Pacientul nu necesita internare si intreaga interventie nu dureaza mai mult de cateva ore.

Efecte negative posibile ale acestei operatii

In unele cazuri este posibil sa apara echimoze (vanatai), tumefiere si inflamatie (umflarea si usoara inrosire fiind fireasca oricarui proces de vindecare a unei plagi), acestea ameliorandu-se cu timpul fara a afecta rezultatul operatoriu final. De asemenea, mai ales in cazul celor care nu tin strict igiena locala sau sufera de boli ce afecteaza imunitatea organismului este posibil sa apara la locul interventiei infectia, situatie in care pacientul trebuie sa se prezinte de urgenta la medic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri