Peste 40% dintre persoanele sanatoase care fac terapie craniosacrala sustin ca au mai multa energie, sunt mai fericite si mai implinite.

„Prin atingerea usoara a terapeutului si prin tehnicile terapiei craniosacrale, se poate ajunge la eliberarea din corp si din minte a traumelor vechi, chiar si a celor care par sa fie deja uitate si ingropate in subconstient. Aceasta eliberare are ca efect - uneori simultan, alteori ulterior sedintei terapeutice – disparitia unor dureri si disfunctii fizice care pareau de nevindecat pana atunci”, completeaza dr. Andra Custura.

Are reactii adverse?

Terapia craniosacrala nu interac ioneaza in mod negativ cu nicio alta forma de terapie sau medicatie, este o terapie fara risc sau efecte secundare. Terapeutul nu va diagnostica si nici nu va prescrie medicamente, insa va ajuta pacientul sa se elibereze de durerile si prolemele de la nivelul corpului.

Se poate combina cu alte terapii?

Terapia craniosacrala se poate face in acelasi timp cu un tratament alopat, cu un tratament homeopat, cu acupunctura, cu masajul, cu aromoterapia, cu fitoterapia, cu gemoterapia, cu terapia florala Bach, cu terapia Bowen etc. Se poate spune ca toate aceste moduri de a ajuta un pacient sunt ca ni te piese ale aceluiasi puzzle. Terapia Craniosacrala activeaza puterea de autovindecare, autoreglare si autocontrol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Dr. Stomatolog Andra Custura crede ca viata noastra poate deveni mai frumoasa cu un zambet sanatos, de aceea ne vine in ajutor cu cele mai bune sfaturi si tratamente pentru a ne recapata si mentine sanatatea dentara. Andra Smile este cabinetul care ofera servicii de implantologie, estetica dentara, ortodontie, protetica, endodontie, parodontologie, stomatologie preventiva, pediatrica, restaurativa, chirurgie dento-alveolara, dar si terapie craniosacrala. Pentru mai multe informatii privind afectiunile stomatologice puteti vizita www.andrasmile.ro.

Foto homepage: bmf-foto.de /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri