Dr. Remus Stratulat ne spune 10 lucruri interesante despre fatetele dentare, pe care trebuie sa le cunoasca orice pacient care isi doreste un zambet perfect in aceasta primavara.

Nu necesita perioada de recuperare. In timp ce cele mai multe proceduri dentare au nevoie de saptamani de pregatire si recuperare, tratamentul cu fatete dentare este un proces mult mai rapid, pana la 10 zile. Odata ce au fost cimentate, poti pleca de la medicul specialist in estetica dentara fara nicio problema, fara a avea restrictii.

Rezistente la colorarea din cauza alimentelor. Datorita calitatii superioare a fatetelor din ceramica, acestea sunt rezistente in mod natural la petele care in mod obisnuit apareau pe suprafata dintilor. Fatetele sunt, de asemenea, foarte usor de curatat si de obicei nu implica nimic mai mult decat periajul regulat si corect.

Rezultate rapide. De la pregatirea fatetelor la aplicarea lor sunt necesare doar 2-3 vizite la medicul stomatolog. In comparatie cu alte proceduri stomatologice, fatetele ofera o solutie rapida pentru pacientii care vor sa aiba un aspect frumos al tuturor dintilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Procedeul nu implica riscuri sau devitalizare. Procedura de aplicare a fatetelor dentare este minim invaziva. Singurul risc este sa se decimenteze, insa aceasta problema se rezolva usor, chiar daca se pierde fateta. In cazul tratamentului estetic cu fatete dentare nu este necesara devitalizarea dintilor.

Au rol dublu. Scopul fatetelor nu este doar estetic, ele si protejeaza suprafata dintelui. Ajuta foarte mult persoanele cu smaltul subtire, care acuza durere la stimuli externi, precum bauturi reci sau calde.

„Desi sunt foarte subtiri, aceste restaurari minunate protejeaza dintii de elementele nocive. Daca inainte se simtea o durere dentara din cauza alimentelor calde sau reci, acestia vor avea o mai buna izolare dupa tratamentul cu fatetele dentare”, completeaza specialistul.

Nu se aplica in cazul afectiunilor dentare. Daca ocluzia nu este corecta si este necesar aparatul ortodontic, nu se aplica fatete dentare. In cazul pacientilor care sufera de bruxism sever, fatetele se pot sparge de aceea, in general, nu se aplica fatete in aceasta situatie.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare


Nu necesita o slefuire accentuata a dintilor.
In etapa de pregatire, in anumite cazuri, este necesara o minima slefuire, astfel incat sa se obtina forma ideala a viitoarei danturi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri