17 Februarie 2017 publicat în Sanatate 14 share-uri

Intimitatea cu partenerul este esentiala pentru sanatatea emotionala, de aceea specialistii vin cu sfaturi concrete prin care femeile la menopauza sa regaseasca bucuria relatiilor sexuale.

6. Extindeti-va orizontul

Sexul reprezinta mai mult decat un simplu contact, astfel ca depaseste barierele fizice. Ajuta la schimbarea si imbunatatirea relatiei dintre parteneri si mareste orizontul experientelor intime. Pentru o mare parte dintre femei, menopauza inseamna disconfort in timpul actului sexual. Pentru multe altele, insa, ea vine ca o eliberare: gata cu grijile ca ar putea ramane insarcinate. O atitudine deschisa si utilizarea unor produse speciale, va vor ajuta sa gasiti cea mai buna cale pentru a scapa de disconfort si pentru a va putea bucura de moment.

7. Inlaturati grijile

ingrijorarea femeilor vis-à-vis de actul sexual dupa menopauza este perfect normala, astfel incat, cu cat teama este mai mare si cu cat grijile pun mai mult stapanire pe femeile in cauza, cu atat le va fi mai greu sa recurga la anumite schimbari, in raport cu relatiile sexuale. Scaderea libidoului si refuzul femeilor de a face sex la menopauza sunt, totusi, aspecte total normale, frecvent intalnite. Adoptati, insa, o atitudine deschisa si cautati in permanenta metode de a va inlatura grijile, apreciati aspectele pozitive ale sexului dupa menopauza. Nu uitati, presiunea este exact opusul placerii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Principiile de bază ale mașinii CNC Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Viata alaturi de partener poate fi frumoasa si dupa instalarea menopauzei!

* Informatii oferite de Hyllan Pharma care propune pachetul lunii februarie, format din EstroPlus Gel si Gynie L Plus. Aceste produse vin in intampinarea femeilor care se confrunta cu uscaciunea vaginala si atrofia, atat de des intalnite in premenopauza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri