3 Ianuarie 2017 publicat în Sanatate 15 share-uri

Medicul specialist ortodont ne spune care sunt efectele mai putin fericite ale temperaturilor scazute asupra sanatatii orale si cum putem preveni aparitia lor:

4. Folositi paste de dinti desensibilizante si vizitati medicul stomatolog pentru a descoperi si trata potentialele cauze ale sensibilitatii dentare.

5. Practicati sporturile de iarna responsabil, pentru a evita accidentele la sanius, patinaj sau ski, care pot afecta si dintii.

Chiar daca sensibilitatea dintilor poate fi temporara, cel mai indicat este sa cerem parerea unui specialist odata ce simtim un disconfort, pentru a afla daca durerea dentara este rezultatul unei probleme sau daca este pur si simplu din cauza uzarii smaltului dintilor. Este posibil sa nu fie necesar sa facem mai mult decat sa schimbam pasta de dinti cu una speciala pentru dinti sensibili timp de cateva saptamani, dar in cazul in care sensibilitatea este cauzata de o infectie, un dinte crapat sau carie, este intotdeauna bine ca masurile necesare sa fie luate mai devreme decat mai tarziu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Dr. Mihaela Dan

www.ortoimplant.ro

Foto homepage: Subbotina Anna / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri