16 Noiembrie 2016 publicat în Sanatate 2 share-uri

Voluntarii Societatii Studentilor in Farmacie Bucuresti (SSFB), studenti ai Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, extind joi, 17 noiembrie 2016, campania InfoDiabet in Piata Romana.

Ce inseamna InfoDiabet? Proiectul initiat de Federatia Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania (FASFR) si implementat in Bucuresti de SSFB, are scopul de a evalua starea de sanatate a populatie si predispozitia de aparitie a diabetului. De asemenea, campania are si o parte informativa despre modul cum se poate preveni diabetul printr-o alimentatie corespunzatoare si un stil de viata sanatos.

Ce si-au propus voluntarii SSFB pentru ziua de 17 noiembrie? Pana in prezent acest proiect a avut ca grup tinta studentii si cadrele didactice ale Facultatii de Farmacie, insa anul acesta ne dorim sa beneficieze de proiect si locuitorii capitalei. Locatia unde va avea loc masurarea indicelui glicemic, a tensiunii arteriale si a colesterolului este Piata Romana intre orele 08:00-12:30. Primaria Capitalei alaturi de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti sustin aceasta actiune sociala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Centrul de masurare a indicelui glicemic, colesterolului si a tensiunii arteriale va fi reprezentat de un cort unde studentii farmacisti, instruiti in prealabil de specialisti pentru recoltarea corecta a probelor si evaluarea rezultatelor, va asteapta echipati cu aparatura medicala necesara si informatii despre diabet pe care oricare persoana trebuie sa le detina pentru a preveni aparitia bolii.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/ SSpHarmaBucuresti/ sau pe evenimentul creat pentru Campania InfoDiabet.

Parteneri si colaboratori: SC D&G GROUP SRL, Danone, INFO-SANATATE, Asociatia Româna de Educatie in Diabet.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri