11 Noiembrie 2016 publicat în Sanatate 5 share-uri

Studiile au demonstrat ca barbatii cu afectiuni gingivale severe, precum parodontoza, prezinta un risc mai mare de a suferi de impotenta chiar de la varste fragede.

Metode de prevenire a inflamatiei

Periajul dintilor de cel putin doua ori pe zi si o igiena orala completa pot elimina bacteriile care declanseaza inflamatia, iar vizitele regulate la medicul stomatolog pot detecta si preveni parodontoza sau alte afectiuni care influenteaza starea generala de sanatate. Potrivit unor studii de specialitate, femeile sunt de doua ori mai responsabile in ceea ce priveste igiena orala decat barbatii.

„Afectiunile gingivale si orice problema dentara reprezinta un factor de risc care necesita o atentie sporita si un control amanuntit. Daca aveti gingiile sanatoase, atunci tocmai ati eliminat unul dintre factorii care v-ar putea pune sanatatea generala in pericol, mai ales potenta”, afirma dr. Andra Custura.

Tratamentul necesar disfunctiei erectile

Afectiunea gingivala se manifesta prin sangerarea gingiilor si dureri la nivelul structurii osoase, iar daca este lasata netratata, poate duce la aparitia cariilor dentare si pierderea dintilor, dar mai ales, pot cauza probleme erectile prin reducerea fluxului sangvin la nivelul organului genital.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

„Tratamentul disfunctiei erectile va include nu numai consiliere si medicatie de specialitate, dar mai ales lucruri simple precum perierea dintilor in mod regulat si folosirea atei dentare. Prin urmare, este important ca toti oamenii sa isi ingrijeasca foarte bine dantura”, spune dr. Andra Custura.

Igienizarea profesionala este foarte importanta, de aceea trebuie realizata cat mai des. Pentru a avea o dantura curata si pentru a preveni afectiunile gingivale, la cabinetul Andra Smile veti gasi o oferta excelenta, pachet pentru preventia parodontozei, care include consult de specialitate, plan tratament, debrodare gingivala, detartraj, sfaturi si tratament antiinflamator, la pretul promo de 59 de lei.

Dr. Stomatolog Andra Custura crede ca viata noastra poate deveni mai frumoasa cu un zambet sanatos, de aceea ne vine in ajutor cu cele mai bune sfaturi si tratamente pentru a ne recapata si mentine sanatatea dentara. Andra Smile este cabinetul care ofera servicii de implantologie, estetica dentara, ortodontie, protetica, endodontie, parodontologie, stomatologie preventiva, pediatrica, restaurativa si chirurgie dento-alveolara. Mai multe detalii pe www.andrasmile.ro.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  


Foto homepage: Mybona / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri