Tratamente naturiste pentru a renunta mai usor la fumat.
1. Ceaiul de pedicuta

Se face infuzie din 3-5 grame din partile aeriene ale pedicutei si 100-200 ml de apa. Ceaiurile astfel obtinute se consuma dimineata, la o ora dupa micul dejun.

2. Patrunjelul

Se maruntesc frunzele de patrunjel si radacinile, se amesteca in putina apa calda si se administreaza inainte de masa. In plus, de fiecare data cand simti nevoia de a fuma poti mesteca 20-30 de grame de frunze de patrunjel.

3. Otet de mere

Curele cu otet de mere dureaza aproximativ 1-2 luni. Se dilueaza 1-2 linguri de otet de mere in 100 ml de apa sau ceai. Remediul se administreaza dimineata.

4. Radacina de obligeana

De fiecare data cand se simte nevoia de a aprinde o tigara, se mesteca un fragment mic de radacina cruda uscata de obligeana. Apoi, se scuipa.

5. Suc de creson

Se consuma zilnic 60-150 g suc de creson proaspat diluat in apa rece.

6. Presopunctura si acupunctura

Exista un truc mic ce te poate ajuta sa treci mai usor peste momentele in care iti doresti sa aprinzi o tigara: poti presa usor lobul urechii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri