Doamna doctor Mihaela Dan, medic specialist ortodont, este de parere ca oricine inarmat cu ambitie si perseverenta poate parcurge drumul spre un zambetul frumos dorit, urmand mai multi pasi:
de dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie Orto-Implant Expert

Desi atunci cand vorbim despre aparatul dentar ne gandim in primul rand la zambetul frumos si sanatos pe care il vom obtine, efectele tratamentului ortodontic nu se opresc aici. Pe langa beneficiile de ordin cosmetic si bineinteles, medical, numeroase studii au asociat imbunatatirea aspectului zambetului cu imbunatatiri vizibile ale increderii in sine, performantei la scoala/munca si relatiilor sociale. Zambetul fiind prima trasatura pe care o observa ceilalti la noi, precum si cea care le ramane in amintire, este de inteles de ce tot mai multe persoane pun astazi accent pe importanta unei danturi perfecte.

Doamna doctor Mihaela Dan, medic specialist ortodont in cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, este de parere ca oricine inarmat cu ambitie si perseverenta poate parcurge drumul spre un zambetul frumos dorit, urmand mai multi pasi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Pasul 1 – are loc fie acasa, in fata oglinzii, in momentul in care luam decizia de a avea un zambet perfect, care sa ne aduca satisfactie si succes in viata personala si profesionala, fie la cabinetul stomatologic, cand medicul dentist ne recomanda indreptarea dintilor si corectarea ocluziei (muscaturii), pentru a rezolva probleme dentare si gingivale existente sau a preveni aparitia altora.

Pasul 2 – consultatia la medicul specialist ortodont. Acesta, pe baza examinarii pacientului, a unor amprente/modele de studiu, unui set de radiografii si fotografii faciale si intraorale, va alege, de comun acord cu pacientul cea mai buna metoda de tratament, adaptata diagnosticului, varstei, preferintelor estetice etc ale acestuia.

Pasul 3 – daca este cazul, inainte de aplicarea aparatului dentar, se efectueaza un detartraj si periaj profesional, tratamentul cariilor, se fac extractii dentare, fie ale unor dinti care nu mai pot fi salvati, fie ale unora sanatosi, atunci cand inghesuirile dentare sunt foarte mari, iar dintii nu pot fi aliniati pe un maxilar prea mic.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Pasul 4 – aplicarea aparatului dentar. Aceasta se face la o saptamana de la ultima extractie dentara (atunci cand este cazul), este nedureroasa si consta in lipirea bracketurilor, aplicarea sarmei si elasticelor colorate sau transparente, in functie de preferinta pacientului. Tehnica este aceeasi, indiferent de tipul de aparat dentar fix ales: cu bracketi metalici, ceramici sau de safir. Tehnica linguala, in care bracketurile se lipesc pe interiorul dintilor, este putin diferita, insa complet nedureroasa in momentul aplicarii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri