Ai incercat in repetate randuri sa renunti la viciul care iti iroseste banii si care ofera un parfum nu tocmai placut hainelor tale, dar toate au fost un esec total. Acum, legea anti-fumat care a intrat in vigoare este un motiv in plus sa renunti, asa ca nu te impotmoli la mal! Am selectat pentru tine cativa pasi importanti care te vor ajuta in lupta contra tigarilor Important este sa nu te descurajezi!

Fa-ti timp si ai rabdare sa citesti cu atentie celebra carte a lui Allen Carr. Cand faci asta, chiar daca vechiul tau obicei era sa fumezi, ia langa un tine un pachet cu dropsuri mentolate si un ceai de ginseng pentru a opri pofta.

In sfarsit nefumator. Metoda usoara a lui Allen Carr

Sa fie oare cartea de fata metoda miraculoasa pe care toti fumatorii o asteptau pentru a renunta la viciul lor?

Metoda usoara a lui Allen Carr are peste 90% sanse de succes. Ea se bazeaza pe experienta proprie a autorului, care dupa ani buni in care a jucat rolul unui mare fumator a trecut brusc de la 100 de tigari pe zi la zero. Consecinta a fost cartea de fata, care s-a vandut in milioane de exemplare, si clinicile "Allen Carr" din intreaga lume, celebre pentru faptul ca iti returneaza banii daca nu reusesc sa te vindece de fumat.

Dropsuri mentolate

Datorita substantelor care intra in compozitia produsului (ulei eucalipt, mentol, timol, tinctura de tolu, amidon), dropsurile mentolate improspateaza respiratia, inlatura iritatiile datorate fumatului si tusei. Foloseste-te de ele de fiecare data cand tentatia este mult prea mare ca sa aprinzi o tigara sau cand simti nevoia de o respiratie proaspata si racoritoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Ceai de ginseng

Ginsengul lupta nu doar impotriva kilogramelor, ci si reduce anxietatea, stresul , imbunatateste memoria sis cade nevoia de a fuma. Atunci cand fumezi, la nivelul creierului se elibereaza dopamine, un neurotransmitator care ofera senzatia de placere. Aici intervine rolul ginsengului, care inhiba eliberarea de dopamina. Radacina de ginseng poate fi consumata sub forma de capsule, ceai sau sirop.

Pusculita "Tort cu fructe"

Cam cate pachete de tigari consumai pe saptamana? Fii sincer/a cu tine si pun intr-o pusculita draguta exact banii pe care i-ai fi irosit pe cumpararea tutunului. Lasa sa treaca o luna, sau doua, si apoi bucura-te de cireasa de pe tort: cumpara-ti din suma stransa acel lucru dupa care atata ai ravnit, dar niciodata nu ai avut curaj sa dai banii pe el. Ba chiar iti poti permite sa faci o excursie!

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pudra dentara pentru fumatori

Nicotina, gudronul si diferiti alti compusi ai fumului pateaza dintii, afecteaza gingiile si produc schimbari in respiratia fumatorului. Tu te vei mai confrunta cu o respiratie problematica si dupa ce ai renuntat la tigari, asa ca alege sa folosesti o pudra dentara care asigura curatare si eficienta in dizolvarea petelor de nicotina de pe dinti.

Nu uita ca toate aceste recomandari nu functioneaza fara vointa ta de fier!

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri