9 Februarie 2016 publicat în Sanatate 1 share-uri

3 carti recente ale unor specialisti renumiti! Pot fi de un real si pretios ajutor celor care se confrunta cu diabetul de tip 2:

Cartea despre diabetul zaharat este disponibila in magazinul Libris.ro

Fa-ti diabetul tip 2 sa dea inapoi

Exista o conceptie gresita comuna atat in randul pacientilor precum si a medicilor ca tratamentul diabetului de tip 2 inseamna controlul zaharului din sange prin orice mijloace. Aceasta abordare este periculoasa si eronata.

Cert este ca diabetul de tip 2 este o boala complexa. In cazul in care nu e gestionata in mod corespunzator, de multe ori duce la un numar de complicatii urate. Uneori , medicamentele administrate pot provoca mai mult rau decat bine.

Dr. Sarfraz Zaidi, diabetolog si endocrinolog recunoscut, explica principalele cauze ale diabetului de tip 2. Apoi, el prezinta abordarea sa unica in 5 pasi pentru a gestiona diabetul prin intelegerea cauzelor sale profunde si ale radacinilor bolii. In ultimii 15 ani, Dr. Zaidi a folosit aceasta abordare unica si a ajutat mii de pacienti cu diabet tip 2. Cartea sa prezinta studii de caz reale pentru a ilustra modul in care abor-darea lui in 5 pasi poate face diabetul precum si complicatiile sale sa dea inapoi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cei 5 pasi de urmat:

1. O abordare simpla, dar profunda a managementului stresului, bazata pe trezirea personala.

2. O abordare revolutionara, stiintifica a dietei. Ati putea fi surprins sa aflati ca recomandarile dietetice pe baza de calorii nu sunt de fapt foarte stiintifice. Dieta lui se bazeaza pe produse naturale pe care le cumparati din magazin sau de la taranii din piata. El include in carte 75 de retete proprii. De asemenea, va ofera un ghid practic pentru ceea ce mincati acasa.

3. O abordare noua, stiintifica, a exercitiilor fizice.

4. O descriere stiintifica, in profunzime, a vitaminelor, mineralelor si plantelor aromatice, care sunt valoroase in gestionarea diabetului.

5. Medicamente prescrise, atunci cand este necesar, precum si descrierea lor completa despre cum functioneaza, care sunt avantajele, dezavantajele si efectele secundare ale fiecarui medicament

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Cartea despre diabetul de tip 2 este disponibila in librariile Elefant

Diabetul fara medicamente

Doar 5 pasi te despart de tratarea diabetului pe cale naturala!

Diabetul tip 2 se poate trata prin mijloace naturale sigure, fara sa se recurga strict la medicamente. Autoarea propune o abordare holistica, a intregului organism, in care suplimentele, mineralele si schimbarile de alimentatie au ca rezultat scaderea in greutate, refacerea celulelor deteriorate, imbunatatirea functiei insulinice si diminuarea efectelor secundare provocate de medicamentele prescrise.

Aceasta carte exceptionala, deschizatoare de drumuri, a fost selectata de Academia Americana de Medicina Anti-imbatranire ca lectura obligatorie pentru medicii care doresc sa obtina certificarea in specializarea „Sindrom metabolic si diabet”.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Programul in 5 pasi utilizeaza numai alternative naturale, toate sustinute de studii stiintifice:

PASUL 1:Bea bauturi verzi pline de substante nutritive, ca spirulina, clorela si orzul verde, pentru a adauga in alimentatia ta vitamine, minerale, substante micronutritive si antioxidanti esentiali.

PASUL 2:Adauga suplimente cu vitamina D, care te ajuta sa controlezi glicemia si sa reduci riscul de a face anumite tipuri de cancer.

PASUL 3:Creste consumul de fibre pentru a scadea nivelul tensiunii arteriale si al colesterolului „rau“ LDL.

PASUL 4:Ia suplimente antiinflamatoare care micsoreaza nivelul de glucoza, pentru a-ti stimula metabolismul si a te ajuta sa arzi grasimile si zaharul.

PASUL 5:Include in alimentatie minerale (crom, magneziu, fier si vanadiu) pentru a-ti stimula metabolismul natural.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Facand aceste 5 schimbari simple in programul zilnic, iti vei proteja inima, rinichii, ochii si membrele de acele deteriorari pe care diabetul le produce adesea si vei elimina unele dintre complicatiile cu care poate te confrunti deja.

Autor: Suzy Cohen


Carte disponibila in limba engleza in libraria Books-express.ro

Diabetul de la A la Z

Cea de-a 7 editie a cartii "Diabetul de la A la Z" iti va clarifica anumite confuzii si nelamuriri pe care le ai legate de diabet si iti va furniza toate informatiile si raspunsurile care te preocupa vizavi de aceasta afectiune. Acest ghid complet, revizuit si updatat vine cu cele mai noi informatii despre diabet.

Autor: American Diabetes Association


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri