Exista pe piata o serie de suplimente naturale destinate cresterii sanilor. Este important sa stiti ca unele plante pe care acestea le contin sunt bogate in fitoestrogeni, substante care seamana mult cu hormonii sexuali feminini, estrogenii. Anumite alimente produc cresterea sanilor fara a le afecta fermitatea, actionand la nivelul tesutului glandular.

Multe femei isi doresc sa aiba bustul mai mare insa fara sa apeleze la chirurgia plastica. Metodele invazive, dureroase, sperie pe oricine. Astfel cauta tratamente naturiste sau metode care sa nu includa bisturiul pentru marirea sanilor.

Suplimentele pentru marirea sanilor

Exista pe piata o serie de suplimente naturale destinate cresterii sanilor. Este important sa stiti ca unele plante pe care acestea le contin sunt bogate in fitoestrogeni, substante care seamana mult cu hormonii sexuali feminini, estrogenii. Astfel ca efectele acestora seamana foarte mult cu cele ale unui tratament hormonal, chiar daca sunt naturiste.

Concluzionand, suplimentele naturale pentru marirea sanilor pot fi la fel de periculoase ca tratamentele hormonale. De aceea, inainte de a incepe un stafel de tratament este nevoie sa consultati medicul de familie si medicul ginecolog.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Alte metode nechirurgicale pentru marirea sanilor

Alimentatia

Alimentatia este foarte importanta pentru frumusetea sanilor. Chiar daca alimentele mai putin sanatoase, fast-food-urile, prajiturile etc. par ca ar avea efect de marire a sanilor, de fapt ele predispun la ingrasare, astfel ca si glanda mamara se umple de depozite adipoase, marindu-si volumul. Insa fermitatea sanilor este compromisa in acest caz.

Anumite alimente, cum sunt si cele care contin fitoestrogeni, produc cresterea sanilor fara a le afecta fermitatea, actionand la nivelul tesutului glandular, ci nu prin cresterea depozitelor adipoase. Acestea alimentele sunt cele care contin antioxidanti: peste, nuci neprajite si alune, fructe si legume (contin vitamina C, cel mai cunoscut antioxidant), morcov, marar, cereale integrale.

Uleiul de masline si germenii de soia sunt de asemenea cunoscute pentru efectele lor benefice asupra glandei mamare. In plus, toate aceste alimente protejeaza impotriva cancerului de san prin continutul lor crescut in antioxidanti.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Produse de plafar

O serie de plante disponibile la plafaruri dar si in farmaciile naturiste au efect asupra cresterii sanilor, cum ar fi: tinctura de marar, semintele de anason, florile de busuioc ajuta la cresterea sanilor. Tinctura de marar este cea mai populara, aceasta administrandu-se: de 3 ori/zi, inainte de mesele principale cu 15-20 minute se ia cate o lingurita diluata in 100 ml apa de tinctura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri