Sunt primele semne care adesea trag un semnal de alarma cu privire la starea noastra de sanatate. Semne pe care adesea alegem sa nu le luam in atentie, din nefericire. Iata 5 moduri prin care corpul ne spune ca trebuie sa avem mai multa grija de noi.

1. Probleme de piele

Pielea ta este cel mai mare organ al corpului si sanatatea pielii iti arata daca ai si alte probleme de sanatate. Ridurile de exemplu, sunt un semn de imbatranire. Dar daca apar mult prea devreme, acestea pot sa reprezinte un semn de osteoporoza. Urmele de roseata pe piele indica psoriasis, care este un dezechilibru al sistemului imunitar, etc.

2. Problemele ale ochilor

Sanatatea ochilor tai iti spune multe despre sanatatea corpului tau. Pungile de sub ochi inseamna ca ai retentie de apa, din cauza consumului excesiv de sare. De asemenea denota alergii la mancare. Ingalbenirea ochilor este un semn al unei boli de ficat.

Foto: Flickr/ Elizabeth Ellis

3. Probleme cu buzele

Buzele noastre ar trebui sa fie mosi si fine. Buzele uscate, crapate si deshidratate pot indica probleme de sanatate cum ar fi sindromul Sjögren, o tulburare a sistemului imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Principiile de bază ale mașinii CNC 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor


Foto: Flickr/ prosperproductions

4. Probleme ale unghiilor

Unghiile tale pot spune o multime de lucruri despre sanatatea ta. Unghiile crapate sunt un indice important. Unghiile deteriorate pot indica si probleme de inima. Unghiile albe pot sa indice diabetul, probleme cu inima, ficatul sau cu rinichii.

5. Probleme cu dintii

Dintii tociti sau neuniformi pot indica de asemenea probleme serioase de sanatate. Acestea pot fi provocate de faptul ca iti scrasnesti dintii in timpul somnului, ceea ce se intampla adesea daca suntem stresati. Oamenii care au osteoporoza pot sa isi piarda dintii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri