Cu putina rabdare, dintii pot fi albiti cu usurinta doar prin cateva masuri de baza:

Par lung si stralucitor, ten impecabil, dinti albi - societatea moderna exercita constant presiune pentru ca toata lumea sa se incadreze in acest portret ideal. Conform unor statistici, un zambet frumos va ajuta la formarea unei prime impresii bune. Foarte multi sunt rezervati cand vine vorba sa zambeasca in poze, fiind rusinati de culoarea dintilor lor. insa, cu putina rabdare, acestia pot fi albiti cu usurinta doar prin cateva masuri de baza.

1. Pastele de dinti sunt printre cei mai importanti factori care va pot ajuta la albirea dintilor. Alegeti una speciala pentru albire, pe care s-o folositi concomitent cu o apa de gura destinata aceluiasi scop. Nu exagerati cu ele, spalati-va de maxim doua ori pe zi pe dinti, altfel veti indeparta bariera naturala de protectie a danturii. Folositi ata dentara imediat dupa aceea.

Foto: pixabay.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

2. Bauturile se numara printre principalele cauze ale patarii danturii. Aveti grija la bauturile care pateaza dantura. La acest capitol intra orice ar pata si hainele, in cazul in care le-ati varsa pe ele: cafea, vin rosu, ceai, sucurile inchise la culoare sau sosul de soia. Daca doriti sa consumati astfel de bauturi, incercati sa le beti folosind un pai.

3. Acelasi lucru este valabil si pentru mancarea puternic colorata, cum ar fi sfecla sau afinele - si acestea pateaza puternic dantura.

4. Daca totusi consumati astfel de produse ce pateaza dantura, incercati sa va spalati pe dinti imediat dupa aceea. intrebati-va medicul stomatolog daca are sample-uri de pasta de dinti - de obicei acestea se dau gratuit la cabinetele dentare, in scopuri promotionale, si sunt indeajuns de mici pentru a le transporta usor in geanta. Folositi unele blande, de preferat din ingrediente naturale, astfel incat sa nu va agresati stratul de protectie al dintilor, spalandu-i prea des.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

5. Foarte multi recomanda spalarea pe dinti cu sare de mare sau o pasta realizata din praf de copt cu suc de lamaie. Este de preferat sa evitati astfel de tratamente, mai ales daca aveti dintii sensibili, deoarece sunt abrazive si pot fi extrem de agresive pentru ei. Conform unui studiu citat de Live Science, folosirea indelungata a acestor metode considerate a fi naturale va distruge stratul de smalt.

6. Un alt factor principal ce cauzeaza ingalbenirea dintilor este fumatul - desigur, daca nu renuntati la acest obicei veti fi supus unor multe alte riscuri legate de sanatate.

7. Nu uitati ca dintii se ingalbenesc in timp, pe masura ce imbatranim. De asemenea, sunt influentati si de “bagajul” genetic - daca cei din familie au avut dintotdeauna dintii mai ingalbeniti, aveti toate sansele sa ii aveti la fel si sa nu poata fi albiti foarte mult fara albire profesionista.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

8. Bineinteles, exista si variante profesionale de albire a dintilor, pentru cine vrea sa mearga la sigur cu tratamentul. Potrivit Dentfix.ro, albirea profesionala a dintilor poate fi efectuata de obicei intr-o singura vizita la medicul stomatolog. intreg procesul abia daca dureaza o ora sau doua, rezultatul fiind imediat vizibil, pe cand alte metode de albire nu dau rezultate decat dupa cateva saptamani.

Foto fr: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri