1 Septembrie 2015 publicat în Sanatate 41 share-uri

Aceasta dieta o ajuta sa se mentina in forma! Cum se pregateste Ianna Novac pentru o toamna plina:

Vacanta de anul acesta i-a adus Iannei Novac clipe minunate petrecute alaturi de familie si prieteni, ajutand-o sa isi incarce bateriile pentru un an intreg. S-a plimbat, s-a bucurat de momente de liniste si relaxare si s-a rasfatat cu toate bunatatile pe care le evita in cursul anului, insa, acum a venit momentul sa revina la programul ei obisnuit. Proaspat intoarsa din Irlanda, unde a petrecut mai bine de o luna, soprana pop-opera a intrat intr-un adevarat “cantonament”, pentru a fi in forma pentru toamna ce se anunta foarte incarcata.


“In cursul anului am un regim de viata foarte echilibrat, dar acum, in concediu, m-am rasfatat putin si se simte. De cand m-am intors acasa, am revenit la <programul> meu obisnuit, care m-a ajutat sa ma mentin in forma de 15 ani. Saptamana aceasta voi urca din nou pe scena, asa ca pana atunci trebuie sa ma pregatesc”
, a declarat vedeta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Secretul siluetei? Fructe, legume si ceai

De mai bine de 15 ani, Ianna Novac isi pastreaza greutatea aproape neschimbata. Secretul? O dieta echilibrata, bazata pe multe fructe si legume, peste, din care lipsesc complet bauturile carbogazoase, pe care frumoasa soprana le-a inlocuit cu ceaiuri, care de care mai aromate.


“Este un regim de viata sanatos si deloc greu de tinut, care imi mentine greutatea la aceleasi kilograme de 15 ani. Dimineata mananc un ou fiert cu legume proaspete sau lapte cu cereale integrale si beau o cafea, pentru tonus. Dupa doua ore, mananc o banana sau imi fac un fresh de portocale. Dupa alte doua, ore iau pranzul format din peste la cuptor cu salata proaspata sau carnita la cuptor cu legume. Apoi, dupa alte doua ore, beau traditionalul ceai negru cu bergamota, pentru energie si stare de bine, alaturi de cativa biscuiti integrali Cina este la fel o masa sanatoasa, dar mai usoara, adica o salata mai complexa . Pe parcursul intregii zile beau foarte multa apa si seara un ceai de musetel, este perfect pentru relaxare!
”, a marturisit cantareata.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri