Exista o probabilitate mai mare ca barbatii care nu gasesc atractive femeile cu forme sa aiba copii cu autism. 100 de barbati, tati de copii autisti, au privit diverse poze ale unor femei cu formele pronuntate, ale unor femei cu corpul atletic sau poze ale unor femei plinute, trebuind sa opteze pentru cele pe care le considerau a fi mai atractive.

Conform unui studiu ale carui rezultate au fost publicate recent in Revista de Autism si de Tulburari de dezvoltare, exista posibilitatea ca barbatii care nu gasesc atractive femeile cu forme sa devina tati de copii autisti. 100 de barbati, tati de copii autisti, au privit diverse poze ale unor femei cu un corp sexy, ale unor femei cu corpul atletic si ale unor femei plinute, trebuind sa opteze pentru cele pe care le considerau a fi mai atractive. In mod surprinzator, noul studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Bath demonstreaza ca barbatii ce sunt tati de copii autisti nu impartasesc aceleasi preferinte in materie de atractivitate feminina cu a barbatilor din intreaga lume.

Conform studiului, majoritatea barbatilor gasesc foarte atragator in cazul femeilor raportul talie-sold de 0,7, asociind aceste valori cu sanatatea si fertilitatea. Femeile cu aceste dimensiuni prezinta un nivel optim al estrogenului si sunt mai putin susceptibile imbolnavirilor. In orice caz, femeile ale caror indice indica o talie mai mare decat soldurile sau viceversa prezinta in general un nivel mai ridicat de testosteron. Testosteronul contribuie la depunerea grasimii pe talie, in timp ce estrogenul ajuta la depunerea grasimilor pe solduri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

In cadrul aceluiasi grup, nu toti tatii cu copii autisti au considerat a fi atractiva aceeasi figura feminina, au observat Mark Brosnan si Ian Walker din cadrul departamentelor de psihologie. Influentele geneticii si ale nivelurilor ridicate de testoteron din timpul dezvoltarii copilului au fost relationate cu autismul. “Cauzele autismului sunt puse in general pe seama geneticii si a influentelor hormonale. Acest studiu ridica insa anumite intrebari legate de influenta pe care persoana de care suntem atrase o poate avea asupra copiilor nostri" este de parere profesorul Brosnan. In momentul actual, Brosnan interogheaza mame de copii autisti pentru a afla daca forma corpului are intr-adevar vreo legatura cu autismul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri