2 Februarie 2015 publicat în Sanatate 27 share-uri

Stii momentele alea in care ai pofta de ceva bun, dulce, dar si sanatos? Iti propunem 5 ceaiuri apetisante pe post de „deserturi de baut”, pe gustul celor mai pretentiosi fani ai dulciurilor si nu numai!

Ceaiurile negre, albe, verzi si rooibos fac echipa buna cu ingrediente inedite, pentru a iti oferi sanatate dar si un zambet larg pe buze. Le poti servi cu miere sau simple, intr-o companie placuta.

Ceai Ciocolata belgiana
Invitam iubitorii de ciocolata sa serveasca o pralina... pardon, o cana de ceai „Ciocolata belgiana”, o combinatie cremoasa de cacao, alune de padure si ceai negru. Bautura aromata te va duce instant cu gandul la cele mai fine bomboane belgiene, cu o textura inconfundabila, create de mari maestri ciocolatieri. Nu ne crede pe cuvant, incearca-l!

Ceai Mandarina si cocos
Daca iti plac aromele exotice, fresh, ceaiul verde „Mandarina si cocos” va fi o incantare pentru papilele tale gustative! Este un adevarat cocktail de vitalitate si energie si contine vitamina C din belsug, alaturi de oxidantii din ceai, atat de benefici pentru organism. Prejudecatile despre ceaiul verde, cum ca ar fi amar, vor disparea dupa ce vei incerca acest ceai extrem de placut la gust.

Ceai Briosa cu afine
Nu e nevoie sa petreci mult timp in bucatarie sau sa urmezi retete complicate pentru a simti la tine in casa mirosul imbietor al brioselor calde, proaspat scoase din cuptor. Ceaiul „Briosa cu afine” se pregateste foarte usor si e gata cat ai zice „ceai”. Contine un mix de rooibos, honeybush si alte ingrediente speciale, fiind o bautura minunata pentru a-ti indulci ziua.

Ceai Zmeura si trandafiri
Cei care prefera gusturile delicate, gingase, cu parfum fructat, trebuie neaparat sa incerce o licoare speciala: ceaiul „Zmeura si trandafiri”. Este un ceai alb, elegant, rasfatat cu bucatele fragede de zmeura, petale si muguri de trandafiri, care te va face sa te simti ca si cum ai fi intr-o gradina parfumata, in miez de vara, mangaiata de razele soarelui. Sa mai zicem de culori?

Ceai Moccachino guarana
Pentru un inceput de zi perfect, gusta un rooibos energizant, cu aroma rafinata de cafea si vanilie: „Moccachino guarana”! Nu doar ca iti face diminetile mai „mmmm..”, dar contine si ingrediente care iti trezesc pofta de viata, chiar daca e foarte devreme. Mate si guarana, doua plante ce vin tocmai din America de Sud, maresc capacitatea de concentrare si te energizeaza. Inca un secret al acestui ceai: contine fulgi de ciocolata alba!

d’Oro Tea te asteapta in boutique-ul lor online, la adresa www.doro-tea.ro, unde vei descoperi zeci de ceaiuri deosebite si accesorii pe masura! Nu uita, daca cumperi produse in valoare de peste 100 lei beneficiezi de livrare gratuita!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri