8 Decembrie 2008 publicat în Sanatate 12 share-uri

Tonusul mental si cel psihic sunt in stransa legatura cu modul nostru de a trai, iar acest mod de a trai se educa. O serie de metode demne de aplicat va pot ajuta sa va influentati mintea in asa masura incat sa reusiti in scopurile pe care vi le propuneti.

Tonusul mental si cel psihic sunt in stransa legatura cu modul nostru de a trai, iar acest mod de a trai se educa. Experientele din fiecare zi lasa o amprenta pozitiva sau negativa asupra psihicului nostru, iar noi trebuie sa invatam sa le fructificam doar pe cele pozitive, iar din cele negativa sa invatam doar ceea ce este gresit sau de evitat, insa fara a pastra in sinea noastra acele urme emotionale.

O serie de metode demne de aplicat va pot ajuta sa va influentati mintea in asa masura incat sa reusiti in scopurile pe care vi le propuneti.

1. Vizualizarea

Odata ce ati stabilit un scop, vizualizati cum v-ati simti in momentul in care l-ati realiza, care ar fi urmarile si visati la gustul succesului. Aceasta vizualizare va va ajuta sa va sporiti vointa si capacitatea de a lupta pentru a ajunge la scopul dorit, iar stresul va fi resimtit mult mai putin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

2. Increderea de sine

Nu este obligatoriu sa aveti incredere in voi, insa... puteti mima aceasta incredere. Mai exact, nu dati niciodata inapoi fata de ceea ce v-ati propus, oricat de greu, jenant sau imposibil vi s-ar parea, atata vreme cat nu jignititi pe nimeni. Incercati sa va ganditi mai putin la faptul ca activitatea pe care doriti sa o initiati ar putea fi un esec.

Am sa va spun o mica povestioara foarte sugestiva in acest sens pe care probabil unii dintre voi o cunosc deja: “Un iepuras a gasit in padure patru oua si vroia sa le gateasca, insa nu avea tigaie. Stia totusi ca ar putea gasi o tigaie la urs. Asadar a pornit spre casa ursului. In drumul sau a inceput sa se gandeasca la ce i-ar cere ursul in schimb, poate doua oua, dar tot ar fi bine ca ii mai raman si lui inca doua si are stomacul mic. Dar ursul e mare, lui nu-i ajung doar doua oua, daca i le cere pe toate? Si tot gandind asfel, a ajuns la usa ursului, bate si cand ursul ii raspunde, iepurasul ii spune suparat: “Stii ceva ursule? Nici n-am nevoie de tigaia ta!”.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

3. Joaca-ti rolul

Comportati-va ca si cum ati reusit ceea ce v-ati propus, in felul acesta veti vedea ca sunteti mult mai aproape de reusita.

4. Pozitivism

Ganditi pozitiv, fie ce-o fi, ceea ce nu va doboara va face mai puternici. Studii de specialitate au demonstrat ca gandirea pozitiva este caracteristica oamenilor puternici, care au reusit in ceea ce si-au propus si totodata apartine persoanelor mai sanatoase decat media, caci pozitivismul va ajuta foarte mult sa luptati impotriva stresului care are efecte dintre cele mai nocive asupra sanatatii, putand induce afectiuni letale (infract miocardic, cerebral, cancer).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri