28 August 2014 publicat în Sanatate 243 share-uri

"Credeti cu tarie ca va veti vindeca si ca cineva, acolo sus va iubeste si v-a dotat cu un organism care poate sa se ajute singur." - Petre Anca

Aceste sfaturi au fost extrase din cartea “Cancerul boala incurabila?” de ing. Petre Anca, unul dintre discipolii renumitului terapeut Valeriu Popa si se adreseaza tuturor acelora care simt nevoia unui semnal de alarma cu privire la armonizarea vietii lor, in toate aspectele. De asemenea, tuturor acelora care trebuie sa afle ca la Valenii de Munte se afla "Fundatia pentru Sanatate prin Gandire si Alimentatie” unde Petre Anca ofera consultatii si scheme de tratament in cazul a numeroase boli considerate incurabile.

  • “Boala este o manifestare determinata de degradarea sub limita de toleranta a fizicului sau psihicului”. Valeriu Popa


1.
Totul, absolut totul porneste de la modul vostru de gandire, de la felul cum va raportati ca individ, la colectivitate, la credinta in Creator, la partenerul de viata, la rude si la prieteni, in general la viata aceasta haotica si trepidanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

2. Aveti in permanenta puterea de a alege un comportament amabil, cordial, sociabil, vesel, deschis si toti cei din jurul vostru va vor raspunde la fel.


3.
Fiti arhitectul propriei voastre personalitati, luati singuri decizii si nu permiteti nimanui sa intervina, gandind in locul vostru. Sunteti ceea ce ganditi.

Foto: Shutterstock.com; flori, chip uman

4. Nu fiti negativisti. Lasati subconstientul sa lucreze pentru voi, dati-i teme de lucru frumoase, constructive, pentru ca altfel panica, zbuciumul si disperarea vor fi rezultatul vesnicei voastre neincrederi, grijilor, starilor de anxietate. Gandurile pe care le mentineti aproape obsedant lasa urme adanci in subconstientul vostru. Asa cum il hraniti, asa va da roade.

5. Educati-va gandurile, sentimentele, renuntati la pasiuni inferioare si distructive, la manie, gelozie, frica, griji, nu va dati batuti niciodata. Fiti veseli, optimisti, energici, entuziasti, cultivati-va calitati care va mentin sanatatea si va aduc frumusete si fericire in suflet.

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

6. Radeti cat puteti, fiindca rasul este cel mai bun medicament pentru odihna, inima, digestie si in general pentru buna dispozitie. Timpul in care se rade nu este un timp pierdut. Zilnic trebuie sa aveti adevarate cascade de ras. :)

7. Incepand cu reglarea circulatiei cerebrale, rasul activeaza toate functiile organice, creeaza buna-dispozitie si amplifica pofta de viata.

8. Incredintati toate gandurile, sentimentele si actiunile lui Dumnezeu, rugati-l sa va inspire, sa va dirijeze si aveti incredere in El si veti deveni cu mult mai relaxati, echilibrati, senini, bine-voitori, toleranti, fericiti. (…) Fericirea nu depinde de situatia materiala, sociala sau “dotarea” intelectuala, ci este o componenta a eului vostru interior, a starii voastre launtrice. Ceea ce este afara nu trebuie sa va tulbure interiorul, nu permiteti sa vi se “demoleze” edificiul arhitectural interior, hraniti-va spiritual si detasati-va material. Tot ceea ce se intampla sunt efecte ale starii mentale in care va aflati.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

9. Boala corpului este inainte de orice o boala a mentalului, care se oglindeste fidel in sufletul vostru.

10. Medicamentele de orice fel actioneaza asupra trupului (uneori cu efecte nedorite) si nicidecum asupra sufletului.

11. Orice actiune de curatare sau purificare la nivel fizic, genereaza la randul sau o purificare la nivel mental si vital.

12. Menajati-va mereu sistemul nervos, aparati-l de epuizare si oboseala.

13. Evitati anturajul celor care incearca sa va domine, sa va “striveasca” prin asa-zisa lor personalitate, care va considera mici, neinsemnati, inferiori. Plecati din preajma celor care reactioneaza violent, impulsiv, sau incearca sa se “descotoroseasca de voi”, ca urmare a unor intrebari incomode pe care le puneti si care nefiind pregatiti sa raspunda, considera ca le stirbiti autoritatea si personalitatea.

De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

14. Cautati anturajul celor care stiu sa va aprecieze, a celor care sunt de “talia” voastra, care stiu sa asculte, sa va incurajeze, sa va aprecieze valoarea si cu care va armonizati energetic.

Foto homepage:l Shutterstock.com: drum, viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri