Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani si publicat in Journal of Food Science, ceaiul verde, patrunjelul si spanacul ii pot ajuta, de asemenea, pe oameni sa scape de respiratia neplacuta cauzata de consumul de usturoi.
Respiratia neplacuta de dupa consumul de usturoi este cauzata de unul dintre compusii care se regasesc in acesta - sulfura de metil alil -, care nu poate fi metabolizat in timpul digestiei, astfel ca este eliminat din corp prin intermediul respiratiei si al transpiratiei.
Citeste integral articolul pe 9am.ro
Foto homepage: consum mar, Shutterstock
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie