24 Iunie 2014 publicat în Sanatate 2 share-uri

Merele, sucul de lamaie si menta se numara printre alimentele care ii pot ajuta pe oameni sa scape de respiratia neplacuta provocata de consumul de usturoi, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani.

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani si publicat in Journal of Food Science, ceaiul verde, patrunjelul si spanacul ii pot ajuta, de asemenea, pe oameni sa scape de respiratia neplacuta cauzata de consumul de usturoi.

Respiratia neplacuta de dupa consumul de usturoi este cauzata de unul dintre compusii care se regasesc in acesta - sulfura de metil alil -, care nu poate fi metabolizat in timpul digestiei, astfel ca este eliminat din corp prin intermediul respiratiei si al transpiratiei.


Citeste integral articolul pe 9am.ro

Foto homepage: consum mar, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri