In medicina moderna se aduce tot mai mult in fata ideea ca psihicul prezinta o influenta puternica asupra starii de sanatate, existand chiar stiinte care cauta legaturi in starea psihica si starea de sanatate (ca psihosomatica de exemplu).

Sursa: Healthy - Supliment de Sanatate si Diete

De curand un grup de cercetatori chinezi au emis de asemenea o ipoteza cum ca am putea influenta cancerul prin puterea mintii – vezi articolul Video incredibil: Un grup de medici chinezi vindeca cancerul cu puterea mintii!

Insa in acest articol vrem sa te invitam la o analiza mai amanuntita a ta, dar si a ideilor si convingerilor in care traiesti. Iti vom vorbi asadar despre un medic cu numeroase cercetari, care a descoperit fortele interioare pe care omul le are pentru a se autovindeca.

Medicul care trateaza cancerul cu puterea mintii si cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicini Germice

Medicul german Ryke Geerd Hamer, internist sef la Clinica Oncologica a Universitatii din Munchen (Germania), primea in anul 1978 o veste cutremuratoare – fiul sau, Dirk, fusese impuscat, pierzandu-si viata. Dr Hamer a suferit atunci un soc puternic, iar la scurt imp dupa acest eveniment sotia sa a decedat. Dupa aceste evenimente dr. Hamer a incercat sa isi refaca viata insa nu dupa mult timp a fost diagnosticat cu cancer testicular.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Stiind ca niciodata nu avusese probleme grave de sanatate, Dr. Hamer si-a ridicat intrebarea daca nu cumva socul emotional ar putea conduce la imbolnavire si chiar la cancer.

Raspunsul la aceasta intrebare a devenit o adevarata si fascinanta tema de studiu, Dr. Humer reusind sa puna la punct o serie de succesiuni ale reactiilor organismului sub influenta psihicului si creierului, gasind o cale catre vindecare fara tratamentul clasic al cancerului (radioterapie, chimioterapie etc.). Dr. Hamer a inceput sa isi trateze pacientii in primul rand din punct de vedere al starii lor interioare si al experientelor emotionale, iar rezultatele pe care le-a obtinut in spital au fost uluitoare. Vazand ca totul gaseste raspuns si vindecarea pacientilor este in rata tot mai mare prin metodele propuse de el, Dr. Hamer a scris chiar o lucrare de cercetare post doctorat, dovedind prin studii laborioase eficienta tratarii pacientilor din perspectiva sa. Din pacate medicii nu i-au acceptat lucrarea si studiile, desi aveau obligatia legala de a testa lucrarea doctorului, ba chiar l-au amenintat ca daca nu renunta la metoda sa i se va ridica licenta de medic.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Si cum sa renunti cand ai pe umerii tai responsabilitatea de a cruta atatea vieti si de a readuce bucuria in atatea familii? Asadar Dr. Hamer nu a renuntat, ba mai mult, a reusit sa atraga de partea sa si alti medici si colaboratori care i-au dus mai departe studiile, dovedind o rata de vindecare la pacientilor cu cancer care nu fusesera inca tratati, de 90% - un procent miraculos in medicina. Ulterior i-a fost ridicata licenta de medic, interzicandu-i-se sa mai practice meicina sau metoda sa de vindecare.

Si cu toate rezultatele obtinute de susinatorii sai, teoriile sale tot nu au fost acceptate, continuandu-se si astazi tratarea pacientilor in mod conventional, cu rezultate pe care le stiti si voi. Dr. Hamer a scris un tratat intitulat “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicini”, cunoscute ca si medicina germanica.

Citeste continuarea articolului in pagina urmatoare

 Foto: descopera pueterea vindecatoare a mintii - shuttertsock.com

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri