14 Aprilie 2014 publicat în Sanatate 33 share-uri

Descopera tratamentul miraculos cu aloe, miere si alcool, conceput dupa reteta originala a calugarului Romano Romano Zago. Are un puternic efect detoxifiant si de intarire a sistemului imunitar, existand chiar cazuri in care a favorizat vindecarea unor boli grave precum cancerul!

Pot aparea ca reactii adverse la tratament anumite abcese ale pielii, insa se specifica ca “acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.”

Poti sa iei acest remediu chiar daca nu suferi de cancer si nici nu suspectezi asa ceva. Calugarul Romano Zago ne implora sa folosim acest remediu in scopuri preventive, o data pe an, si nu doar pentru cancer, fiind un puternic detoxifiant.

Tootdata, mancarea pe care o consumam este si ea vitala pentru mentinerea sanatatii si imunitatii organismului. La fel de important ca alimentele pe care le consumam, sunt alimentele pe care trebuie sa le evitam:

Sunt de evitat: carnea, produsele lactatele, zaharul rafinat, colorantii artificiali, indulcitorii, substantele chimice, faina alba etc.

De consumat: alimente organice, crescute sanatos precum conopida, ghimbir, spirulina, afine, boabe de fasole, usturoi, germeni incoltiti, broccoli, ceapa, fructe proaspete etc.

Mare atentie! Eficacitatea acestui tratament naturist nu a fost demonstrata stiintific. Tratamentul nu a fost nici aprobat, nici recomandat de medicii care lupta de secole impotriva cancerului. ATENTIE, URMAREA ACESTUI TRATAMENT NU IMPLICA IN NICIUN CAZ OPRIREA TRATAMENTULUI DE BAZA impotriva bolii de care suferiti. Tratamentul calugarului Romano poate fi cel mult un tratament naturist suplimentar, un adjuvant impotriva bolii. Luati-l ca atare!

Ca orice tratament naturist, este o varianta de tratament ce nu inlocuieste tratamentul medicamentos in bolile grave, ci vine in completarea lui. De asemenea, acest tratament naturist nu este recomandat persoanelor care nu au voie sa consume alcool, precum cele cu insuficienta hepatica si hepatite, insuficienta renala, boli digestive etc. sau celor care se afla sub regim si tratament strict ce nu permite consumul de alcool. Nu este recomandat nici persoanelor alergice la mierea de albine. Inainte de a lua acest tratament, cereti sfatul medicului specialist care va trateaza.


Pentru mai multe informatii despre tratamentul cu Aloe arborescens, cititi cartile lui Romano Zago:

"Cancer can be cured" (Cancerul poate fi vindecat)

"Aloe Isn't Medicine, And Yet . . . It Cures!" (Aloe nu este medicament si totusi vindeca)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri