Miraculosul ELIXIR cu ALOE al calugarului Romano: Reteta braziliana care vindeca cancerul si alte boli

14 Aprilie 2014 publicat în Sanatate 33 share-uri

Descopera tratamentul miraculos cu aloe, miere si alcool, conceput dupa reteta originala a calugarului Romano Romano Zago. Are un puternic efect detoxifiant si de intarire a sistemului imunitar, existand chiar cazuri in care a favorizat vindecarea unor boli grave precum cancerul!

Acesta reteta miraculoasa apartinand unui calugar franciscan Romano (fray Romano), originar din Belen (Brazilia) si actualmente profesor la Seminarul din Belen, a facut inconjurul internetului. Calugarul Romano trateaza de peste 6 ani persoane din Belen si imprejurimi de cancer si alte afectiuni. Calugarul Romano Zago a descoperit secretul indienilor brazilieni de a prepara acest suc, exact cum s-a transmis in randul satenilor, publicand cercetarile sale in anii ’80. Acesta a invatat de la aborigeni reteta cu aloe arborescens pe care acestia o foloseau pentru intarirea sanatatii si a sistemului imunitar. A continuat sa cereceteze si si-a dedicat viata cercetarii plantei de Aloe arborescens si a vindecarii cu remediul preparat din aceasta planta. El a observat ca oamenii simpli si saraci se vindecau de cancer si alte boli grave.

Foto: Frunze de aloe taiate, Shutterstock

Roman Zago nu este inventatorul retetei, insa meritul sau este acela de a fi popularizat remediul in lumea intreaga prin cartile, articolele si experimentele sale. A publicat doua carti despre reteta braziliana cu aloe arborescens, dorindu-si sa faca cunoscut lumii intregi secretul puternicei licori braziliene. In reteta sa originala, planta de aloe folosita era planta indigena de Aloe arborescens. Frunzele de aloe sunt faramitate (macinate) intr-un suc obtinut fara presare la rece sau incalzire pentru a-i pastra toate polizaharidele si fitonutrientii activi, necesari pentru a-i garanta eficacitatea maxima. Reteta originala contine 40% suc de Aloe arborescens, miere si 1% alcool (pot fi folosite mai multe tipuri de alcool precum grappa sau whisky, dar in niciun caz vin sau bere). Planta ajuta la curatarea intregului organism si la cresterea imunitatii organismului, favorizand vindecarea anumitor boli, chiar si a celor considerate grave precum cancerul.

Se spune ca acest remediu cu Aloe nu doar trateaza cancerul, ci il si previne. Tratamentul are efecte benefice asupra cancerului de piele, de plamani, cancerului de prostata, leucemie etc. Au fost inregistrate mai multe ameliorari si vindecari ale anumitor forme de cancer precum cancerul de piele, cancerul de gat, de san, cancerul la ficat, la intestin, cancerul ovarian (acestea au fost tipurile de cancer care s-au ameliorat cel mai repede), cancerul la plamani (acesta are nevoie de un tratament mai indelungat pentru a se vindeca), limfom (acesta a cedat cel mai greu la tratament), cancer la gat, cancer anal, cancer la prostata. “Eu tratez cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Natura”, spunea cu simplitate calugarul Romano. Printre bolile care se pot vindeca cu acest tratament sunt si bolile de piele, reumatismul, artrita, ulcerele.

Reteta originala contine Aloe Arborescens, insa pe internetul romanesc si prin intermediul mailului circula o alta varianta a retetei, probabil una adaptata, cu frunze de Aloe Sabila.

Reteta braziliana care circula pe internet:

  • 300-400 grame de frunze proaspete de Aloe Arborescens
  • 500 de grame de miere de albine pura (neincalzita, netopita daca a fost cumva zaharisita)
  • 4-5 linguri de rom, whisky, grappa sau alte tipuri de alcool similar (aproximativ 40-50 ml)

Reteta care circula in internetul romanesc:

  • ½ sau 1 kg miere de albine naturala (bio, necontrafacuta)
  • 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Vera (Sabila)
  • 3 linguri de coniac, whisky sau tuica (pe post de diluant)

Aloe Vera este considerata a fi o planta miraculoasa, cu o interesanta, puternica si complexa compozitia chimica. In frunzele ei se gasesc18 aminoacizi din cei 22 necesari organismului si 7 din cei esentiali. Contine si vitamine si minerale, dar si substante precum steroli, lignin, saponine care o fac sa aiba un efect antibiotic, analgezic, antiinflamator si antiviral, dar si anticancer. Studii recente efectuate de Institutul Palatinin Salzano din Venetia (Italia) au descoperit ca Aloe arborescens este de 200% mai bogata in compusi fitonutrienti decat Aloe Vera, iar proprietatile medicale ale plantei de aloe vera si aloe arborescens au fost supuse mai multe cercetari stiintice.

Foto homepage: Remediu cu aloe, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri