Tu in ce nuante iti colorezi viata zi de zi?

Comunicat de presa

Cunoastem cu totii diversele dureri care apar nu rareori din cauza ritmului alert si solicitant al vietii de zi cu zi, dureri care ajung sa ne afecteze starea de bine, randamentul si chiar atitudinea. Si totul devine mohorat si gri...

In tot acest context, echipa Sanofi lanseaza campania online THINK PINK cu Ibalgin Rapid, prin care te indeamna sa te bucuri de fiecare clipa, chiar si atunci cand diferite dureri isi fac aparitia si iti alunga bucuria. Acestea sunt momentele in care te poti baza cu incredere pe Ibalgin Rapid, remediul care combate durerea si astfel te ajuta sa-ti recuperezi rapid starea de bine si sa te bucuri din nou!

Campania se desfasoara in perioada martie – aprilie 2014, pe importante platforme online.
Prin forma sa speciala de ibuprofen lizinat, care se absoarbe mai rapid din tractul gastrointestinal, Ibalgin Rapid opreste rapid durerea si-ti reda timpul afectat de durere pentru a-l folosi asa cum iti doresti. Cu efect triplu - analgezic, antiinflamator si antipiretic - Ibalgin Rapid este solutia terapeutica fara prescriptie medicala pentru dureri acute (cum sunt durerea de cap, durerile de dinti, inclusiv cele dupa extractii dentare, durerile musculare, durerile menstruale).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Mai mult decat o expresie, viata in roz este modul Ibalgin Rapid de a aborda fiecare zi, fara dureri.

  • Cauta o imagine care te inspira. Gaseste-ti inspiratia in oamenii din jurul tau, in imagini frumoase, in florile pe care le ingrijesti sau in orice lucru aparent marunt, dar care merita de multe ori mai multa atentie – caci pot fi mari surse de bucurie si frumos!
  • Gandeste-te la vacanta ideala. Vacantele cele mai frumoase sunt cele cu mult spirit liber si buna dispozitie. Gandeste roz si chiar daca nu poti pleca in vacanta chiar acum, vei avea parte de cateva momente de relaxare si bucurie!
  • Refugiaza-te in hobby-uri. Atunci cand iti ocupi timpul si mintea facand lucruri care iti fac placere, fie ele expeditii montane, desene pe ceramica sau fotografii, ziua e dintr-o data mai plina de viata. Gandeste roz si fa ceva ce-ti bucura ziua!

Te invitam sa-ti colorezi viata in nuante cat mai optimiste si sa colectionezi cat mai multe clipe roz, fara durere. Intra pe www.viataesteroz.ro si THINK PINK alaturi de Ibalgin Rapid!

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Mod de administrare
Adulti si adolescenti cu varsta de cel putin 12 ani. Doza initiala este de 1 comprimat de Ibalgin Rapid, iar apoi 1 comprimat la fiecare 4 pana la 6 ore, in functie de necesitati. Pastrati un interval de cel putin 4 ore intre doze si nu depasiti 3 comprimate de Ibalgin Rapid (1200 mg ibuprofen) in 24 de ore. Inainte de administrare, cititi cu atentie prospectul.

Ibalgin Rapid combate rapid durerile acute, precum: dureri de cap, dureri menstruale, dureri dentare, dureri postoperatorii, dureri de spate, dureri articulare si dureri musculare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri