27 Ianuarie 2014 publicat în Sanatate 24 share-uri

"Cum sa eliminati fara durere, pietrele din fiere sau ficat" - experienta traita a unui tanar.

Una dintre cele mai circulate meme din online-ul romanesc este povestea unui tanara care si-a vindecat ficatul printr-o metoda alternativa. Credem ca experienta lui merita fi cunoscuta, de aceea preluam aceasta poveste, incercand sa punem accentul mai degraba pe importanta ce o are ficatul, pentru buna desfasurare a activitatii organismului nostru.

Afland ca este bolnav, acest tanar (caruia nu i-am gasit numele, dar caruia ar trebuie sa ii multumim pentru faptul ca a impartasit o experienta cu noi, gandindu-se ca astfel ajuta alti oameni) a cautat metode alternative de vindecare – „cum sa scapi de pietere fara operatie?”, s-a intrebat el. Astfel a descoperit un tratament de detoxifiere a ficatului care elimina pietrele fara operatie, recomandat de catre cunoscutul terapeut roman Valeriu Popa (via un numar mai vechi al revistei Formula AS)

De asemenea a mai aflat despre functionarea ficatului si curatarea lui prin intermediul lui Andreas Moritz, autor american care a scris mai multe carti pe acesta tema - „Pe Youtube am dat de un interviu in engleza, cu un tip, un american, ce facuse o emisiune la TV acum vreo 15 ani. Ce mi-a placut la el, e ca parea serios si cu bun simt”. „Asa ca i-am cautat cartea, am citit-o si mi-am dat seama ca e aceeasi cura pe care o vazusem la noi in Romania, pe Formula As, numai ca tipul descoperise si o substanta care dilata canalele, astfel incat pietrele sa iasa cat mai usor, sarea amara – sulfat de magneziu. Au urmat saptamani de rascoliri interioare, calcule, documentari, planuri de operatii realizate de urgenta, in caz ca ceva mergea rau, etc. Am incercat sa discut si cu medicii, dar toti erau categorici – numai si numai operatie”.

Foto: Shutterstock.com; ficat, anatomie, anatomia corpului

Iata care a fost reactia acestui tanar, dupa ce, asumandu-si toate riscurile aratate de medici, a hotarit totusi sa urmeze metoda de curatare a ficatului indicata de Valeriu Popa si Andreas Moritz:

„Deci, va spuneam ca am doua pietre de 13 milimetri. Ei bine, spre surprinderea mea, tin sa va spun, ca am eliminat nu doua, nu trei, ci vreo 50 de pietre verzulii, cu dimensiunea intre 13 si 15 milimetri si alte cateva sute mai micute. Bineinteles ca mi-am facut ecograf a doua zi, sa vad daca nu a ramas vreuna blocata pe undeva. Totul era in ordine, numai ca ficatul se desumflase cu vreo 3 centimetri. De a doua zi, am inceput sa ma simt si mai bine, sa fiu mult mai vioi, sa gandesc mult mai clar, sa am mai multa energie. Deci, pe pielea mea, am testat si mi-am demonstrat, ca noi, de fapt avem ficatul infundat cu o gramada de pietre de colesterol si functionam cam la jumatate de capacitate tot timpul.

Cum sa eliminati fara durere, pietrele din fiere sau ficat, reteta Valeriu Popa

Chiar si daca numai 40% din ficat functioneaza normal, analizele pot iesi bune. Dar, apar tot felul de boli in organism

„Ficatul are rolul de a metaboliza lipidele in exces, de a elimina din organism diverse E-uri alimentare, multiple feluri de chimicale ascunse in semipreparate sau chiar in alimente proaspete. De asemenea metabolizeaza si alcoolul introdus in organism. Ficatul are control direct asupra cresterii si functionarii fiecarei celule din corpul uman.

Chiar si daca numai 40% din ficat functioneaza normal, analizele pot iesi bune. Dar, apar tot felul de boli in organism”.

Foto homepage: Shutterstock.com, ficat

PROGRAMUL CUREI, PE PAGINILE URMATOARE >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri